Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otca hviezdy NBA zbavili korony. Nemocnici venoval štedrý dar

Jeho otec absolvoval jednu z najťažších skúšok v živote. Napriek nadštandardným príjmom mu nedokázal pomôcť. Mohol sa len nečinne prizerať a veriť zdravotníkom. Americký basketbalový reprezentant Myles Turner (24) a jeho rodina nemajú za sebou najjednoduchšie obdobie.

03.05.2020 21:06
Myles Turner Foto: ,
Myles Turner v reprezentačnom drese Spojených štátov.
debata

Otec centra Indiany Pacers sa nakazil koronavírusom. Museli ho hospitalizovať v nemocnici. „Nemohli sme s ním byť v priebehu liečby, ktorá nebola jednoduchá. No vedeli sme, že je o neho dobre postarané. Sme vďační za obetavosť a starostlivosť, ktorú mu lekári venovali,“ povedal Turner.

Myles Turner s otcom.

Na znak vďaky venoval nemocnici v rodnom Bedforde v štáte Texas 50-tisíc dolárov. "Otec to dal, úplne sa vyliečil. Vidieť, čím si prechádza, bola silná skúsenosť. Na sociálnych sieťach vidíte o koronavíruse meme či iné vtipné obrázky alebo videá a príde vám to úsmevné.

No keď vírus zasiahne vás alebo vašich blízkych… Otec bol veľmi slabý, sotva hovoril. Bol v nemocnici asi týždeň. Až vtedy sme to začali brať vážne. A pozor, môže sa to stať komukoľvek. Veľa o tej chorobe ešte nevieme.

Otec už stojí na nohách a je vďačný, že to prekonal. No je mnoho ľudí, ktorí to šťastie nemali," cituje Turnera bleacherrepor­t.com.

Turnera si v roku 2015 vybrala v 1. kole draftu ako 11. hráča Indiana a odvtedy nezmenil dres. V minulej sezóne mal talentovaný basketbalista najviac blokov v celej NBA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #basketbal #Indiana Pacers #koronavírus #Myles Turner