Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prešovčania prišli o kapitána. Zlyhala komunikácia, tvrdí Straňovský

Hádzanári Tatrana Prešov prišli o svojho kapitána. Jeden z najskúsenejších hráčov kádra úradujúceho slovenského šampióna nebude napriek platnému kontraktu pokračovať v tíme zo Šariša aj v nasledujúcej sezóne.

30.04.2020 14:48
Prešov, Sävehof Foto: ,
Akcia Martina Straňovského v drese Tatrana Prešov.
debata

Klub na svojom webe informoval o predčasnom ukončení zmluvného vzťahu s 34-ročným ľavým krídelníkom.

„S Martinom sme sa vzájomne dohodli na predčasnom ukončení ešte rok trvajúcej zmluvy. Ďalej túto tému však klub nebude komentovať nebude. Kapitánovi tímu v ostatných dvoch sezónach ďakujeme za jeho účinkovanie v Tatrane a v pokračovaní jeho kariéry mu prajeme ďalšie úspechy,“ stroho skonštatoval generálny manažér prešovského klubu Roman Benický.

Martin Straňovský pôsobil v Tatrane Prešov od leta 2018, keď po trinástich sezónach v zahraničí (7 v Leóne, 2 v Barcelona a 4 v Erlangene) sa upísal klubu na tri roky. Toto obdobie však najlepší hádzanár SR za rok 2006 nenaplní.

Vedenie Tatrana minulý týždeň informovalo, že s výnimkou jediného hráča sa dohodlo na individuálnych úpravách zmluvných podmienok pre zvyšok tejto sezóny a nasledujúci ročník so všetkými ďalšími hráčmi, s ktorými počíta v kádri pre budúcu sezónu 2020/2021.

Novozámocký odchovanec sa vyjadril, že bol ochotný pristúpiť k zníženiu platu nielen v predčasne ukončenej, ale aj nasledujúcej sezóne. „Zlyhala komunikácia,“ skonštatoval Martin Straňovský, ktorého kroky povedú do zahraničia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatran Prešov #Martin Straňovský