Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karma je zdarma. Hviezda žartovala o korone, potom mala pozitívny test

Francúzsky basketbalista Utahu Jazz Rudy Gobert sa verejne ospravedlnil za svoje ľahkomyseľné správanie, keď na tlačovej konferencii žartoval o koronavíruse. Napokon sa práve on stal prvým potvrdeným prípadom medzi hráčmi NBA. Ligu následne prerušili.

13.03.2020 20:07
debata

Na internete následne okamžite začalo kolovať video z pondelkovej tlačovej konferencie, kde sa pivot Utahu dotýka mikrofónov prítomných novinárov a pýta sa ich, či sa neboja, že má koronavírus.

"Prešiel som si viacerými pocitmi, najmä strachom, úzkosťou a trápnosťou. Chcel by som sa verejne ospravedlniť ľuďom, ktorých som ohrozil. Netušil som, že som nakazený. Bol som ľahkomyseľný. Nie je na to žiadne ospravedlnenie.

Dúfam, že môj príbeh bude slúžiť ako príklad, z ktorého sa poučia iní. Vyzývam všetkých, urobte všetko pre to, aby ste zostali zdraví a v bezpečí," zverejnil Gobert na sociálnej sieti instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I want to thank everyone for the outpouring of concern and support over the last 24 hours. I have gone through so many emotions since learning of my diagnosis…mostly fear, anxiety, and embarrassment. The first and most important thing is I would like to publicly apologize to the people that I may have endangered. At the time, I had no idea I was even infected. I was careless and make no excuse. I hope my story serves as a warning and causes everyone to take this seriously. I will do whatever I can to support using my experience as way to educate others and prevent the spread of this virus . I am under great care and will fully recover. Thank you again for all your support. I encourage everyone to take all of the steps to stay safe and healthy. Love.

Príspevok, ktorý zdieľa Rudy Gobert (@rudygobert27),

Gobert je dlhoročnou oporou a druhým najlepšie plateným hráčom Utahu Jazz s príjmom vyše 23 miliónov dolárov ročne. Je to úradujúci držiteľ ocenenia najlepšie brániaceho hráča v lige.

Aktuálne má priemer 15 bodov a 14 doskokov na zápas. V doskakovaní je štvrtým najlepším hráčom v prebiehajúcej sezóne. Informácie pochádzajú z ESPN.

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #Utah Jazz #koronavírus #Rudy Gobert