Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S Bryantom a Gigi sa lúčili fanúšikovia i legendy. Vdova žaluje majiteľa vrtuľníka

V Los Angeles sa za účasti tisícov fanúšikov uskutočnila spomienková rozlúčka za tragicky zosnulú hviezdu basketbalovej NBA Kobeho Bryanta a jeho dcéru Giannu.

24.02.2020 22:39
Kobe Bryant, rozlúčka Foto: ,
Manželka Kobeho Bryanta Vanessa s legendárnym basketbalistom Michaelom Jordanom počas rozlúčky v Los Angeles.
debata (1)

„Boh vie, že na zemi nemohli byť jeden bez druhého. Babe, postaráš sa o našu Gigi,“ cituje agentúra AP z príhovoru manželky Vanessy Bryantovej.

Rozlúčka sa uskutočnila v aréne Staples Center, kde Bryant odohral 17 sezón v službách Los Angeles Lakers. Na jej začiatku vystúpila speváčka Beyoncé. „Bol to neuveriteľný manžel. Miloval ma viac, ako to dokážem vyjadriť slovami. Ja som bola oheň, on ľad. Občas naopak. Bol pre mňa všetkým,“ pokračovala Vanessa Bryantová.

Rozlúčka s Kobem Bryantom v Los Angeles Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Zástup fanúšikov pri Staples Center, kde sa...

S Bryantom sa v pondelok rozlúčili legendy ako Jerry West, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Pau Gasol a Michael Jordan. Pohreb v úzkom kruhu rodiny sa uskutočnil 7. februára.

Päťnásobný šampión NBA, dvojnásobný zlatý olympijský medailista zahynul v nedeľu 26. januára vo veku 41 rokov spolu so svojou 13-ročnou dcérou a ďalšími siedmimi osobami na palube vrtuľníka.

Bryantová v deň rozlúčky zažalovala majiteľa stroja. Za jeho haváriou podľa nej boli neopatrnosť a nedbalosť Aryho Zobyana, pilota, ktorého už pred piatimi rokmi potrestali za lietanie pri zlej viditeľnosti. Žalobe čelia z toho dôvodu aj Zobayanovi pozostalí. Výsledky vyšetrovania nehody oznámia najskôr o rok.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kobe Bryant