Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedávno boli vo finále. Nitrania nemajú výplaty, odmietli vycestovať na zápas

Sobotňajší zápas 5. kola nadstavbovej časti volejbalovej Edymax extraligy mužov ŠŠ volejbal Trenčín - VKP Bystrina SPU Nitra sa v riadnom termíne neuskutoční.

15.02.2020 13:22
VOLEJBAL: Prievidza - Nitra Foto: ,
Nitra sa pred dvoma rokmi predstavila v extraligovom finále.
debata

Družstvo hostí sa vzhľadom na problémy vo vnútri klubu rozhodlo na zápas nevycestovať, o čom informovalo vedenie súťaže prostredníctvom svojho manažéra.

O ďalšom osude uvedeného stretnutia rozhodne riadiaca zložka súťaží dodatočne. K rozhodnutiu prišlo na základe oznamu zo strany VKP Bystrina SPU Nitra. Informáciu priniesol web SVF.

„Chcel by som vás v mene hráčov a realizačného tímu VKP-SPU Nitra informovať, že na extraligový zápas EM 116 dňa 15.02.2020 o 16:00 v Trenčíne nenastúpime. Dôvodom sú neuhradené financie voči hráčom a trénerom a taktiež aj nedostatočná komunikácia vedenia s hráčmi a trénermi klubu. Je to vyústenie dlhodobej nepriaznivej situácie v klube, ktorá hráčov donútila k tomuto nie veľmi šťastnému kroku.“

„Domnievame sa však, že práve toto je spôsob, ako donútime vedenie konať a prevziať za veci zodpovednosť, keďže doteraz si ju prehadzovali ako horúci zemiak. Veríme, že toto naše konanie prinesie pozitívny efekt a sezónu 2019/2020 dohráme na patričnej úrovni,“ uviedol v stanovisku v mene hráčov a trénerov manažér VKP-SPU Nitra Boris Gera.

debata chyba