Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pád nespôsobilo zlyhanie motora. Ďalšiu teóriu budú skúmať rok

Za pád helikoptéry, pri ktorom 26. januára zahynul legendárny basketbalista Kobe Bryant a ďalších osem osôb, nemohlo zlyhanie motora. Ako možnú príčinu nehody to v piatok vylúčil Národný úrad pre bezpečnosť dopravy v USA (NTSB).

08.02.2020 08:55 , aktualizované: 09:34
debata
Svet spomína na Kobeho Bryanta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Na Kobeho Bryanta spomínal aj hráč Phoenixu...

Najpravdepodob­nejším dôvodom tragédie tak zostávajú nepriaznivé poveternostné podmienky. Potvrdenie tejto teórie však bude NTSB trvať minimálne rok.

Posledná rozlúčka s Kobem Bryantom a jeho dcérou Giannou sa uskutoční 24. februára v Staples Centre, kde hráva svoje domáce zápasy tím NBA Los Angeles Lakers. Potvrdila to Bryantova manželka Vanessa na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant (@vanessabryant),

Ide o symbolický dátum, keďže Bryant hrával s čislom 24 a jeho dcéra Gianna si v dievčenskej juniorskej súťaži obliekala dres s číslom 2.

Predstavitelia Lakers zatiaľ termín oficiálne nezverejnili, no podľa šéfa haly Leeho Zeidmana by usporiadanie rozlúčky nemal byť problém. A to napriek tomu, že ešte v ten večer hostí mestský rival Clippers na domácej palubovke Memphis Grizzlies.

"V aréne Staples Center sme počas 20-ročnej histórie zorganizovali dve podujatia v priebehu jedného dňa viac ako 220-krát.

Napriek tomu, že nepochybne pôjde o veľmi emotívny deň pre rodinu Bryantovcov, Lakers, mesto Los Angeles a aj samotných zamestnancov, verím, že všetko zvládneme tak, aby sa duel medzi Clippers a Memphisom odohral v stanovenom čase," povedal Zeidman.

Kobe Bryant a jeho dcérka Gianna Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Kobe Bryant a jeho dcérka Gianna po poslednom...

Staples Center je okrem Clippers a Lakers domovom aj pre hokejistov Los Angeles Kings, pravidelne sa tu konajú koncerty a podujatia ako napríklad udeľovanie cien Grammy. Smútiaci fanúšikovia po Bryantovej smrti nosia pred halu kvety a rôzne spomienkové predmety.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kobe Bryant