Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarný prípad v lietadle Miami Heat. Hráč sa predávkoval a dostal záchvat

Vedenie basketbalového klubu z Miami suspendovalo na desať zápasov Diona Waiters, ktorý mal minulý týždeň pri lete na zápas panický záchvat kvôli reakcii na marihuanu. Pri určení výšky trestu prihliadli Heat k tomu, že nešlo o prvý disciplinárny prehrešok dvadsaťsedemročného hráča.

11.11.2019 14:24
Dion Waiters Foto: ,
Dion Waiters (11) je v aktuálnom ročníku basketbalovej NBA v Miami veľkým sklamaním.
debata

Waiters sa ešte v tejto sezóne nevošiel do zostavy Miami a na ďalšie problémy si zarobil, keď chcel svoje žalúdočné ťažkosti vyriešiť gumovými cukríkmi s obsahom THC. Užil ich však príliš veľa.

Počas letu na zápas proti Los Angeles Lakers u neho vyvolali prudkú reakciu a štvorka draftu z roku 2012 musela po pristátí vyhľadať lekársku pomoc. Pre piatkový duel nebol Waiters ani medzi náhradníkmi a v sobotu sa s tímom vrátil do Miami.

„Sme veľmi sklamaní z Dionovho správania v tejto sezóne vrátane desivej záležitosti počas štvrtkovej noci. Ešteže to nedopadlo horšie,“ uviedol klub v tlačovom vyhlásení. „V tejto sezóne sa odohralo už niekoľko situácií, v ktorých malo Dionove správanie škodlivý vplyv na tím. Preto je suspendovaný na 10 zápasov bez mzdy.“

Trest má spätnú platnosť k zápasu proti Lakers, Waiters tak bude k dispozícii najskôr 1. decembra na duel proti Brooklynu. Nie je však isté, či má v Miami ešte budúcnosť. Heat ho suspendovali už na prvý duel ročníka po tom, čo sa na sociálnych médiách sťažoval na svoju úlohu v tíme.

Kvôli ďalším vynechaným zápasom Waiters príde o bonus zo zmluvy za odohraté duely vo výške 1,2 milióna dolárov. V tejto a budúcej sezóne má však kontrakt ešte na 24 miliónov dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #Miami Heat #Dion Waiters