Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prešov začína v Lige majstrov. Trápi ho početná maródka

Hádzanári Tatrana Prešov už v sezóne naplno zaberajú, odštartovali svoj program v slovenskej lige aj v medzinárodnej SEHA lige.

14.09.2019 06:00
Tatran Prešov Foto: ,
Hádzanári Tatrana Prešov sa budú snažiť vstúpiť do Ligy majstrov víťazne.
debata

Oddnes začínajú ďalší pokus preraziť aj v Lige majstrov. V úvodnom stretnutí C-skupiny hostia v Tatran handball aréne jedného z favoritov – Bidasoa Irun.

Ich súper obsadil druhé miesto v španielskej lige za dominantnou Barcelonou, ale preskočil niekoľko silných súperov. „Očakávame náročné stretnutie, ale tešíme sa naň. Veríme, že ho zvládneme, dobrý výsledok by nám pomohol zdvihnúť sebavedomie aj pred ďalšími zápasmi,“ vyjadrila sa spojka Dominik Krok.

Tréner Slavko Goluža riešil problémy s viacerými zranenými hráčmi, ale verí, že väčšina z nich bude na zápas pripravená. "Musíme byť disciplinovaní a bojovať celý zápas. Ak budeme mať dobrú obranu a pomôžu nám brankári, môžeme byť úspešní,“ domnieva sa.

Tatran sa v skupine, ktorá vyvrcholí na konci novembra, stretne aj so Sportingom Lisabon, fínskym Riihimäki Cocks, švédskym IK Sävehof a Eurofarm Rabotnik zo Severného Macedónska. Prví dvaja postúpia do play off o postup do osemfinále.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatran Prešov #Liga majstrov v hádzanej