Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nový spoluhráč má smolu. James sa svojho čísla nevzdá

LeBron James odohrá v Los Angeles Lakers zrejme aj nadchádzajúcu sezónu v drese s číslom 23 a nevzdá sa ho v prospech nového spoluhráča Anthonyho Davisa.

13.07.2019 12:01
James, Davis Foto: ,
Nové posily Los Angeles Lakers Lebron James (vľavo) a Anthony Davis.
debata

Podľa médií totiž nebola do marcového termínu podaná formálnu žiadosť o zmenu čísla a spoločnosť Nike, ktorá je oficiálnym dodávateľom dresov pre NBA, povoľuje z ekonomických dôvodov výnimky len veľmi nerada.

Podľa prepočtov stanice ESPN by oneskorená zmena čísla vyšla Nike na desiatky miliónov dolárov vzhľadom k vynaloženým nákladom na už vyrobené dresy. Podľa Yahoo Sports sa James rozhodol s výmenou počkať do budúcej sezóny aj s ohľadom na fanúšikov, ktorí už si jeho dresy s dvadsaťtrojky nakúpili.

James hral s číslom 23 dvanásť rokov, strávil s ním všetky sezóny v Clevelande aj minulý ročník v Lakers. Vrátiť sa chcel k šestke, s ktorou hral v Miami a nikdy s ňou nechýbal vo finále NBA. Počas pôsobenia v Miami získal aj prvé dva zo svojich troch titulov a s šestkou na drese sa stal aj dvakrát olympijským víťazom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Taking the number all the way back to elementary school! #3

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Davis (@antdavis23),

Odloženú výmenu čísel na sociálnych sieťach nepriamo potvrdil aj Davis, ktorý do Lakers prestúpil z New Orleans. Na svojom instagramovém profile antdavis23 zverejnil fotografiu v drese Lakers s číslom 3. Dvadsaťšesťročný pivot bude v novom pôsobisku oficiálne predstavený dnes, v sobotu.

debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #LA lakers #Anthony Davis