Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Iuventa sa vrátila na československý trón. Tréner: Naplnili sme dlhodobý cieľ

Hádzanárky Iuventy Michalovce sa v predstihu stali víťazkami MOL ligy a po dvoch rokoch sa vrátili na trón v spoločnej československej súťaži.

30.03.2019 20:06
debata

V zápase 20. kola proti Zlínu im stačila aj remíza, českého súpera však zdolali jednoznačne 44:20.

Iuventa Michalovce – HC Zlín 44:20 (21:12)
Najviac gólov: Mugošová a Habánková po 7, Holejová 6 – Hubová a Hradilová po 4. Rozhodovali: Daňo, Sabol, 7 m hody: 2/1 – 1/1, vylúčené: 1:4.

Peter Hatalčík, tréner Iuventy Michalovce: „Naplnili sme dlhodobý cieľ, ktorým je prvenstvo v MOL lige. Veľkú radosť máme z toho, že sme zároveň dokázali zapojiť do družstva mladé hráčky. Sme radi, že sme vyhrali takým výrazným rozdielom. Najmä mám radosť z toho, že si zahrali všetky hráčky.“

Patrícia Wollingerová, spojka Iuventy Michalovce: „Aj proti Zlínu sme chceli potvrdiť, že sme najlepšie v Československu. Verím, že sme divákov potešili predvedenou hrou a presvedčivým výsledkom. Mali sme v hlavách, že najťažšie zápasy máme za sebou, zároveň však vieme, že v play off nás ešte čakajú ďalšie náročné súboje.“

TV Pravda: O blížiacich sa monumentálnych klasikách – Okolo Flámska a Paríž-Roubaix – sme sa pozhovárali so šéfom slovenskej cyklistiky Petrom Privarom.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Iuventa Michalovce #MOL liga