Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prešov siaha v Lige majstrov na postup

Hádzanári Tatrana Prešov chytili výbornú formu a sú priam nezastaviteľní. Uplynulú stredu zdolali v 5. kole nadnárodnej SEHA ligy doteraz nezdolaný tím Nexe Našice 26:24 (15:12). Výborne sa naladili na dnešné pokračovanie Ligy majstrov. V C-skupine hostia na domácej palubovke od 18.00 ruský tím Čechovskí Medvedi.

06.10.2018 08:22
Prešov, hádzanári Prešova Foto: ,
Ilustračné foto
debata

"Zvládli sme ťažký zápas s kvalitným súperom Našicami. Je to skvelé, lebo pokračujeme vo víťaznej sérii, ale nesmieme teraz poľaviť,“ tešil sa kapitán tímu Martin Straňovský.

Prešovčania vyhrali vo svojej skupine najprestížnejšej klubovej súťaže všetky tri stretnutia a sú na jej čele. Jediní ešte nestratili ani bod. Ruský tím po troch kolách stále nebodoval. Výrazne podľahol dánskemu družstvu Bjerringbro-Silkeborg 28:39, v ďalších dvoch zápasoch prehral len tesne – so Sportingom Lisabon 22:23 a Besiktasom Istanbul 22:24.

Ak by sa Tatranu podarilo zvíťaziť aj štvrtý raz v rade, urobil by veľmi dôležitý krok k postupu. Veľa bude záležať aj na tom, ako sa skončia dva ďalšie súboje v skupine. Zo šesťčlennej zostavy postúpia do play off o osemfinále prví dvaja.

Program 4. kola C-skupiny: Sobota 15.00 Besiktas Istanbul – Sporting Lisabon, 18.00 Tatran Prešov – Čechovskí Medvedi, nedeľa 15.10 Bjerringbro-Silkeborg – Metalurg Skopje.

debata chyba
Viac na túto tému: #hádzaná #Tatran Prešov