Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

James kritizoval Trumpa. Drž hubu a dribluj, odkázala hviezde redaktorka

Hviezda zámorskej basketbalovej NBA LeBron James patrí k osobnostiam, ktoré sa angažujú aj mimo palubovky.

26.02.2018 11:55
James Cleveland Foto: ,
Líder Clevelandu Cavaliers LeBron James.
debata (1)

Svojím otvoreným prejavom si získal obdiv mnohých, ale nemenej ľudí si poštval proti sebe. Pred nedávnom po kritike prezidenta USA Donalda Trumpa mu redaktorka televízie Fox Laura Ingrahamová odporučila, aby „radšej držal hubu a dribloval.“

Jej reakcia sa však stretla s negatívnou reakciou ďalších osobností NBA, napríklad trénera San Antonia Spurs Gregga Popovicha.

„Keď som o tom počul, nemohol som uveriť, koľko arogancie môže mať človek v sebe. Nerozumiem, ako si môže niekto dovoliť diktovať iným čo, kde a kedy povedať,“ rozčuľoval sa Popovich po nedeľňajšom zápase s Clevelandom.

Hviezdu Cavaliers pozná najmä ako súpera, keď mu čelil trikrát vo finále play-off, v roku 2004 sa s ním ako asistent trénera stretol na „jednej lodi,“ v olympijskom tíme USA.

„Tento chlapec predvádza to najlepšie na palubovke aj mimo nej. Jeho hlas má váhu. Má za sebou veľkú kariéru, väčšiu ako je on sám. Určite panuje medzi nami veľký rešpekt,“ dodal s úsmevom Popovich.

Jeho tím v nedeľňajšom zápase dokázal zdolať Cleveland 110:94, James nastrieľal 33 bodov a pridal 13 doskokov. Informácie zverejnil web NBA.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #NBA #Donald Trump #Laura Ingrahamová