Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mayweather nevie čo s peniazmi. Legendu NBA vyzval na duel o milión USD

Nikdy nezdolaného profesionálneho boxera Floyda Mayweathera možno čaká poriadny debakel. Nie však v ringu, ale na basketbalovom ihrisku.

24.12.2017 12:08
Floyd Mayweather Foto: ,
Floyd Mayweather.
debata (2)

Bývalý mnohonásobný majster sveta totiž vyzval na duel jedného proti jednému legendu NBA Kobeho Bryanta. V stávke je milión dolárov.

Štyridsaťročný Mayweather podľa mnohých neuvážene a impulzívne oslovil o rok mladšieho Bryanta na jeho Instagrame. V komentári pri jednom z basketbalistových príspevkov uviedol: „Som pripravený zahrať si s tebou jeden na jedného o 1 000 000 d­olárov“.

Ak by bola výzva myslená vážne a k súboju by skutočne došlo, za rovnakých podmienok by si najskôr Mayweather ani neškrtol. Päťnásobný víťaz NBA Bryant je nielen o 25 cm vyšší, ale logicky neporovnateľne šikovnejší s loptou a v hre jeden na jedného by s ním mala problémy drvivá väčšina profesionálnych basketbalistov.

Hoci sa suma milión dolárov môže zdať bláznivá, ani pre jednu z amerických športových hviezd príliš neznamená. Podľa magazínu Forbes si Mayweather počas úspešnej kariéry zarobil 785 miliónov dolárov, Bryant ešte o zhruba 15 miliónov viac.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Floyd Mayweather #Kobe Bryant