Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V budúcej sezóne zarobí 12 miliónov. Randolph mal v LA predávať marihuanu

Zach Randolph aj vo veku 36 rokov patrí medzi elitných podkošových hráčov v basketbalovej NBA. Pred dvoma mesiacmi podpísal dvojročnú zmluvu so Sacramentom Kings, za dve sezóny zarobí 24 miliónov dolárov.

10.08.2017 18:48
Zach Randolph Foto: ,
Basketbalista Memphisu Grizzlies Zach Randolph (s číslom 50) v súboji so Zazom Pačuliom z Golden State Warriors v zápase NBA.
debata

Táto suma mu pravdepodobne na živobytie nestačí. Vo štvrtok totiž prekvapila správa, že losangeleská polícia zatkla Randolpha s väčším množstvom marihuany a obvinila ho z úmyslu predaja tejto drogy. Marihuana je v Kalifornii legálna pre liečebné a rekreačné použitie.

Políciu zavolali do štvrte Nickerson Gardens v stredu v noci nespokojní obyvatelia. Tí sa sťažovali na hlučnú skupinu ľudí, ktorí fajčili marihuanu, púšťali na hlas rapovú hudbu a blokovali príjazdové cesty.

Podľa bulvárneho portálu TMZ sa muži zákona stali terčom útoku od členov skupiny, ktorí poškodili viaceré policajné autá. Medzi zadržanými boli aj Randolph, neskôr ho na kauciu 20 000 dolárov prepustili. V septembri ho čaká súd.

Randolph nie je žiadne neviniatko. Problémy so zákonom mal aj v minulosti. V roku 2010 našli jeho auto v sídle drogového dílera, vyšetrovanie prípadu pre nedostatok dôkazov zastavili.

Uplynulých osem sezón obliekal dres Memphisu Grizzlies. Snažil sa napraviť svoju povesť, zapojil sa do viacerých charitatívnych projektov. V januári za to dostal od vedenia NBA ocenenie za pomoc lokálnym komunitám.

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #marihuana #Zach Randolph