Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Inter uchmatol Komárnu oporu. Saša Jankovič opúšťa majstrovský tím

Jeden z kľúčových hráčov majstrovského Komárna Saša Jankovič prestupuje v rámci basketbalovej SBL do Interu Bratislava, proti ktorému bojoval v semifinále ročníka 2014/2015. Žlto-čiernym má Jankovič pomôcť naplniť vysoké ambície v novej sezóne.

03.06.2015 09:34
Saša Jankovič Foto: ,
Zľava: Justin Graham z Interu a Saša Jankovič z Komárna v druhom zápase semifinále play-off Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy mužov medzi BK Inter Incheba Bratislava - MBK Rieker Com Therm Komárno.
debata

Skúsený 30-ročný krídelník či pivot dosahoval v majstrovskom ročníku 2014/15 solídne priemery 15,3 bodu a 5,7 doskoku na zápas. Medzi strelcami SBL skončil na 10. priečke, darila sa mu streľba zo stredných a väčších vzdialeností. Rodák z chorvátskej Rijeky hral na Slovensku už za Komárno, Svit, Nitru, Banskú Bystricu a Levice.

Jankovič je ôsmym členom kádra Interu pre sezónu 2015/2016. V hale na Pasienkoch pod vedením Branka Maksimoviča budú hrávať aj Slováci Martin Rančík, Martin Bílik, Tomáš Mrviš, Jaroslav Musil, Miroslav Páleník, Američan Cory Abercrombie a čiernohorský rozohrávač Goran Bulatovič.

Informácie zverejnil web Interu Bratislava.

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Bratislava #MBK Rieker Com Therm Komárno #Saša Jankovič