Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

KHL pozastavila činnosť štatutárov Slovana. Klub verdikt rešpektuje

Slovenský klub Slovan Bratislava rešpektuje rozhodnutie vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), podľa ktorého majú jeho štatutári v súčasnosti pozastavenú činnosť súvisiacu s akýmikoľvek ich právami a povinnosťami týkajúcimi sa vzťahu voči KHL. Informovala o tom Veronika Némethová, riaditeľka pre vzťahy s médiami v HC Slovan.

20.11.2018 17:30 , aktualizované: 18:34
Slovan hokej khl Foto: ,
Hokejisti Slovana na archívnej snímke.
debata (4)

Už minulý týždeň KHL zakázala činnosť vo vedení slovenského účastníka medzinárodnej súťaže Jurajovi Širokému st., resp. Jurajovi Širokému ml. Dôvodom bolo opakované neplnenie finančných záväzkov a nedodržiavanie harmonogramu splátok dlhov. „Belasí“ tiež majú zákaz zaregistrovať zmluvy novým hráčom.

"HC Slovan Bratislava rešpektuje rozhodnutie vedenia KHL, podľa ktorého majú štatutári klubu v súčasnosti pozastavenú činnosť súvisiacu s akýmikoľvek ich právami a povinnosťami týkajúcimi sa vzťahu voči KHL. Ako už klub potvrdil minulý týždeň, je si plne vedomý svojich záväzkov voči súčasným i bývalým hráčom z predchádzajúceho obdobia a pracuje na ich postupnom uhradení.

Momentálne sa jedná prevažne o záväzky vo forme miezd hráčov za jarné mesiace po sezóne 2017/18. Pokiaľ ide o prebiehajúcu sezónu, Slovan má k dnešnému dňu všetky svoje záväzky voči hráčom A mužstva vysporiadané.

Do tejto sezóny vstúpil HC Slovan Bratislava s jasným zámerom postupne stabilizovať a ozdraviť svoju finančnú situáciu aj prostredníctvom vstupu nového partnera. Rokovania v tomto smere stále prebiehajú," uvádza sa v stanovisku klubu.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Juraj Široký #Juraj Široký ml.