Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ščerbatov nevylúčil návrat do Slovana. Jeho agent rokoval aj s Montrealom

Izraelský hokejový útočník Eliezer Ščerbatov je momentálne bez zmluvy na nasledujúcu sezónu.

15.08.2018 15:13
Eliezer Šerbatov Foto: ,
Eliezer Šerbatov v drese Slovana.
debata

Po skončení predchádzajúceho ročníka sa nedohodol na predĺžení spolupráce so Slovanom Bratislava, ale v rozhovore pre portál Hokej.sk priznal, že stále existuje reálna šanca na jeho návrat do slovenskej metropoly.

„Prioritou sú pre mňa KHL a NHL. Môj agent jednal s Montrealom Canadiens. Teraz sa však koncentrujeme na Slovan. Toto leto som hovoril len s dvoma klubmi. Tými, ktoré sú môjmu srdcu blízke – Canadiens a Slovan,“ povedal 26-ročný krídelník, ktorý prišiel do Bratislavy po troch sezónach v kazašskom tíme Beibarys Atyrau.

Eliezer Ščerbatov v zápase Slovana s Ufou. Foto: SITA, Diana Černáková
Eliezer Ščerbatov, Zakhar Arzamascev Eliezer Ščerbatov v zápase Slovana s Ufou.

Športový riaditeľ „belasých“ Oldřich Štefl prostredníctvom denníka Pravda odpovedal fanúšikom, že Slovan prejavil v júni záujem o služby Ščerbatova aj obrancu Simona Desprésa, ale obaja hráči mali údajne vyššie nároky ako v predošlom ročníku.

"Peniaze nie sú dôvod, prečo hrám hokej. Nikdy neboli a nikdy nebudú. Sú vyššie hodnoty, pre ktoré chcem žiť než peniaze – rešpekt, česť, lojalita. To je to, čo znamená byť bohatý. Je známe, že Slovan si na mňa v KHL udržal práva. Teraz nemôžem hovoriť o detailoch zmluvy, no keď sa so Slovanom dohodneme na spolupráci, budeme ďalej diskutovať,“ dodal rýchlonohý izraelský útočník na tému možného ďalšieho pôsobenia v Bratislave.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Eliezer Ščerbatov