Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Trnave sa nepohodol s trénerom. Vlasko si zahrá v Puskásovej Akadémii

Slovenský futbalista Ján Vlasko si po predčasnom konci v tíme úradujúceho majstra FC Spartak Trnava našiel nové pôsobisko v Maďarsku.

16.08.2018 15:22
Ján Vlasko Foto: ,
Ján Vlasko ešte v drese Trnavy.
debata (1)

Dvadsaťosemročný kreatívny stredopoliar sa na dva roky upísal tamojšiemu prvoligovému tímu Puskás Akadémia FC, ktorý je po štyroch v tabuľke na 10. mieste bez víťazstva a so ziskom jediného bodu.

„Len pred pár dňami som sa dozvedel o záujme Puskásovej Akadémie, všetko sa udialo rýchlo. Ponuky som mal z viacerých krajín, ale s mojím novým klubom sme sa dohodli v priebehu pár hodín. Je tu krásny štadión, veľa tréningových ihrísk, ideálne podmienky. Urobím všetko pre to, aby som pomohol mužstvu a ukázal, že som dobrý hráč,“ cituje Jána Vlaska oficiálny web klubu z Felcsútu.

Za ukončením pôsobenia Vlaska v Trnave bol nie ideálny vzťah s trénerom Spartaka Radoslavom Látalom. Práve rodák z Bojníc bol jedným zo strojcov úspechu Trnavčanov, keď strelil dôležitý druhý gól na trávniku poľskej Legie Varšava v rámci 2. predkola LM. Trnava vyhrala vonku 2:0, doma prehrala 0:1 a postúpila ďalej.

Ján Vlasko počas svojej seniorskej futbalovej kariéry hrával za Slovan Liberec, Zenit Čáslav v Česku, v Dubnici nad Váhom, Senici a Spartaku Trnava, okúsil aj angažmán v poľskom tíme Zaglebie Lubin.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Ján Vlasko