Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý český reprezentant Rajtoral spáchal samovraždu

Bývalý futbalový reprezentant František Rajtoral spáchal samovraždu.

23.04.2017 21:59
Plzeň Rajtoral Foto:
František Rajtoral z Viktorie Plzeň.
debata

Tridsaťjedenročný obranca, ktorý naposledy pôsobil v Gaziantepspor, sa obesil vo svojom dome v Turecku. Informáciu tureckých médií potvrdil Rajtoralov bývalý zamestnávateľ Viktoria Plzeň. „Neprišiel na tréning, tak sme išli k nemu domov. Dvere boli zamknuté, ale v oknách sa svietilo. Polícia nám povedala, čo sa stalo. Je mi to hrozne ľúto, bol to usmievavý chlapec,“ citoval šéfa Gaziantepsporu Ibrahima Kizila turecký web fanatik.com.

Rajtoral prišiel do Gaziantepsporu spoločne s Danielom Kolářom vlani v auguste z Plzne, kde strávil najúspešnejšiu časť kariéry. Dres Viktorie obliekal od roku 2009 s výnimkou polročného hosťovania na jar 2014 v Hannoveri. Podieľal sa na zisku štyroch plzenských majstrovských titulov a dvakrát si zahral základnú skupinu Ligy majstrov.

„Franta, budeš nám chýbať. Celá viktoriánska rodina smúti, futbal ide úplne bokom …“ napísala Plzeň na twitteri. Pred Viktóriou hral Rajtoral českú najvyššiu súťaž za Příbram a Ostravu a počas angažmán v Baníku trpel únavovým syndrómom. Českú republiku reprezentoval v 14 stretnutiach, zúčastnil sa majstrovstvá Európy v roku 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #František Rajtoral