Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadna Čína! Hamšík sa rozhodol, že ešte rok zostane v Neapole

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík bude aj v budúcej sezóne 2018/2019 hrávať za taliansky klub SSC Neapol. Referujú o tom viaceré médiá na Apeninskom polostrove.

23.06.2018 20:04
Hamšík Neapol Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (2)

Tridsaťročný Banskobystričan sa v nedávnych týždňoch netajil tým, že by po 11 rokoch pod Vezuvom mohol zmeniť pôsobisko. V hre bol údajne transfer do Číny, no prezident „partenopei“ Aurelio de Laurentiis v piatok oznámil, že dosiaľ nikto nebol schopný splniť podmienky Neapolčanov za prestup Hamšíka vo výške 30 miliónov eur.

Známy taliansky žurnalista Gianluca di Marzio, ktorý je zväčša dobre informovaný, uviedol, že Hamšík sa napokon rozhodol zostať a Neapol sa bude môcť spoľahnúť na služby svojho kapitána aj v nasledujúcom ročníku.

Čínske kluby sa podľa neho neodhodlali zaplatiť odstupné požadované vedením Neapola, údajne sa objavila iba jedna ponuka v hodnote 15 miliónov eur. Aj pod vplyvom nedostatku dobrých ponúk si vraj Hamšík povedal, že v Neapole zotrvá ešte jeden rok.

Ak by slovenský futbalista predsa zostal v tíme SSC, čoskoro by mohol prekonať interné maximum v počte štartov za Neapol. Na rekordéra Giuseppeho Bruscolottiho (511) momentálne stráca 11 zápasov. V uplynulej sezóne sa Hamšík stal najúspešnejším strelcom v dejinách klubu, keď prekonal legendárneho Argentínčana Diega Maradonu.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol