Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec? Bitkár Neymar sa pustil do spoluhráča, potom odišiel. Pozrite si video

Neymar a Barcelona? Čoskoro možno už minulosť. Prestupové špekulácie ohľadne hviezdneho Brazílčana odštartovali druhé kolo.

28.07.2017 13:48
debata (2)

Dvadsaťpäťročný rodák zo Sao paula sa totiž na tréningu v Miami pobil so svojim spoluhráčom Nelsonom Semedom. Dvoch kohútov museli nakoniec hamovať ostatní hráči katalánskeho veľkolubu.

Podľa videa, ktoré sa ihneď objavilo na sociálnych sieťach, sa zdá, že nahnevaný Neymar opustil hraciu plochu. Ešte predtým hodil o zem podložku a zlostne kopol do lopty.

Emócie, ktoré vzplanuli v hlave útočníka Barcelony, sú možno aj výsledkom neistoty, ktorá okolo neho panuje. Médiá ho totiž spájajú s rekordným prestupom do milionárskeho Parížu St. Germain. Špekulácie vyvolali dohady o Neymarovej nespokojnosti v metropole Katalánska. Tie samotný hráč neskôr poprel.

Prezident slávneho španielskeho klubu  Josep Maria Bartomeu vyhlásil, že Neymar má svoju budúcnosť v tíme vo vlastných rukách. "Je to jeden z najlepších štyroch hráčov, ktorých aktuálne máme. Aj preto by sme ho neradi stratili,“ vyhlásil pre New York Times.

Pravý obranca Semedo je novou akvizíciou na Nou Campe. Portugalčan prišiel zo Sevilly za 27 miliónov eur.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona