Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tím, ktorý pomáhal budovať Sagan. Slovinská hviezda na lane Bora-Hansgrohe

Slovinský cyklista Primož Roglič by sa mohol po konci v Jumbo-Visma pripojiť k nemeckému tímu Bora-Hansgrohe, ktorý do profesionálneho pelotónu priviedol aj slovenský fenomén Peter Sagan.

03.10.2023 18:58
69 Roglič Foto: ,
Primož Roglič patrí aktuálne medzi najžiadanejších cyklistov na trhu.
debata

Dôvodom má byť aj plánovaná fúzia holandského tímu s belgickým Soudal-Quick Step, keďže po zlúčení musí z každého tímu odísť až 20 jazdcov.

Portál Cyclingnews uviedol, že potenciálnym záujemcom je aj Ineos Grenadiers. Bora sa zase snaží posilniť svoj tím, aby bol viac konkurencieschopný na všetkých troch Grand Tour.

Ich jazdec Jai Hindley vlani vyhral Giro d'Italia, no na tohtoročnej Tour de France obsadil až siedmu priečku.

Italy Milan Sanremo Cycling Čítajte viac Keď sa celý svet a súperi nestačili čudovať. Vybrali sme päť nezabudnuteľných triumfov Petra Sagana

Tridsaťtriročný Roglič sa pridal k holandskej stajni v roku 2016, v jej drese trikrát vyhral španielsku Vueltu (2019, 2020, 2021) a tento rok pridal triumf z Gira.

Jumbo-Visma je prvý tím v histórii, ktorému sa za jeden rok podarilo vyhrať všetky tri Grand Tours – Roglič triumfoval na Gire, Američan Sepp Kuss na Vuelte a Dán Jonas Vingegaard zvíťazil na Tour de France.

Pozdravy i kritika. Reakcie na odchod Petra Sagana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Peter Sagan absolvoval počas víkendu posledné...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bora-Hansgrohe #Primož Roglič #Jumbo-Visma