Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan odbil novinára. Čo mi chýba na víťazstvo? To mi povedzte vy

Dve štvrté, piate a šieste miesto. To sú najlepšie výsledky Petra Sagana na tohtoročnej Tour de France. "Mohli by byť aj lepšie," priznal Slovák pred záverečným týždňom pretekov.

19.07.2022 11:00
Peter Sagan Foto:
Peter Sagan počas stúpania na Col du Granon.
debata

Počas pondelňajšieho voľného dňa poskytol Sagan rozhovor pre viaceré akreditované médiá. Na otázku čo mu chýba na víťazstvo reagoval svojsky: „To mi povedzte vy, čo tam chýba. Ja neviem,“ citoval portál iDnes.cz slová slovenského reprezentanta.

Pre víťaza 12 etáp na najslávnejších pretekoch sveta neprebieha Tour zjavne podľa predstáv. „Čo sa týka mojich výsledkov, no… Nie je to tu jednoduché. Mohli by byť aj lepšie. Čo už, sťažovať si nebudem,“ zhodnotil výkony Sagan.

Peter Sagan. Čítajte viac Saganov rozkošný odkaz. Slovák priznal, kto mu veľmi chýba

Na druhej strane si pochvaľoval pôsobenie v novom tíme TotalEnergies. Necíti sa v ňom pod takým tlakom, ako tomu bolo v Bora Hansgrohe. „Tu sa cítim oveľa lepšie, viac rodinne. Je to tým založený na vzťahoch a nie na biznise.“

Podľa Sagana ešte ani zďaleka nemusí byť o víťazovi Tour rozhodnuté. A to napriek tomu, v že aktuálny líder Jonas Vingegaard má pred druhým Tadejom Pogačarom náskok 2:22 min.

Sagan Tour Čítajte viac Francúzi nechcú hanbu. Sagan v Paríži je priorita

„Karty sú rozdané, tak uvidíme, čo s nimi hráči dokážu predviesť. Nemusí to byť len o tých dvoch, Ineos ešte môže zohrať nejakú úlohu. Tour sa rozhoduje vždy až v treťom týždni,“ dodal Sagan.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Tour de France #Peter Sagan #TotalEnergies