Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusi si idú svoje. Po Grand Prix v krasokorčuľovaní majú aj cyklistickú

Na Grand Prix Soči sa okrem výhradne ruských cyklistov zúčastňuje aj sedem Bielorusov.

15.04.2022 15:00
Yauheni Karoliok. Foto:
Yauheni Karoliok.
debata (4)

A jeden z nich, konkrétne Yauheni Karaliok sa stal víťazom sobotňajšej 2. etapy. Tá merala vyše 158 kilometrov a víťaz ju zvládol za 3:22,11.

Bieloruský reprezentant prišiel do cieľa pred ruskou dvojicou Sergej Rostovcev a Mamyra Staš. Po dvoch etapách patrí Karoliokovi v celkovom hodnotení 10. miesto, 45 sekúnd za lídrom podujatia Sergejom Firsanovom.

Vladimir Putin a Alexander Lesun po zisku zlata na olympijských hrách v Rio de Janeiro. Čítajte viac Je jedným z mála. Ruský olympijský víťaz sa otočil Putinovi chrbtom

Práve prebiehajúci 67. ročník Grand Prix Soči sa každoročná koná na počesť víťazstva vo Veľkej vlasteneckej vojne. Podujatie vyvrcholí záverečnou v pondelok piatou etapou.

Väčšina ruských športovcov dopláca na zákaz štartu na podujatia z dôvodu invázie na Ukrajinu. Koncom marca sa konali aj národné majstrovstvá v krasokorčuľovaní, na ktorom štartovali len ruskí športovci.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Rusko