Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

K medaile veľa nechýbalo. Talentovaný Slovák finišoval s najlepšími

Majstrom Európy juniorov sa v cestných pretekoch na šampionáte v talianskom Trentine stal Francúz Romain Gregoire.

10.09.2021 13:20
Svrček cyklo Foto:
Martin Svrček na archívnej snímke.
debata

Na cieľovej páske prešprintoval Nóra Pera Stranda Hagenesa a Francúza Lennyho Martineza.

Slovák Martin Svrček prišiel do cieľa na 8. mieste v pelotóne s odstupom 10 sekúnd na vedúce trio.

"Som spokojný, na viac som nemal. Do kopcov sa jazdilo veľmi rýchlo. Išlo sa tempo, nespomaľovalo sa a ani nezrýchľovalo.

Šprint som možno trochu podcenil, no ani za iných okolností by to oveľa lepšie asi nebolo," pripustil Svrček v rozhovore pre Slovenský zväz cyklistiky (SZC).

Rakúsko SR Cyklistika MS Innsbruck Sagan Čítajte viac Sagan, hrozba šampionátu. Známy web si posvietil na favoritov

Preteky junioriek na 67,6 km vyhrala Nemka Linda Riedmannová, ktorá vo finiši zdolala Talianku Eleonoru Ciaboccovú.

Bronz získala Francúzka Eglantine Rayerová. Slovenka Tereza Kurnická finišovala na 26. mieste s mankom 3:34 min, Miriama Čišecká nedokončila.

ME v talianskom Trentine

cestné preteky juniorov (107,2 km): 1. Romain Gregoire (Fr.) 2:35:42 hod, 2. Per Strand Hagenes (Nór.), 3. Lenny Martinez (Fr.) obaja čas ako víťaz, … 8. Martin SVRČEK +10 s, 59. Samuel TUKA +4:23 min, 77. Samuel KOVÁČ +8:41, Tomáš SIVOK a Lukáš UNGVARSKÝ (všetci SR) nedokončili

cestné preteky junioriek (67,6 km): 1. Linda Riedmannová (Nem.) 1:53:09 h, 2. Eleonora Ciaboccová (Tal.) rovnaký čas, 3. Eglantine Rayerová (Fr.) +2 s, … 26. Tereza KURNICKÁ +3:34, Miriama ČIŠECKÁ (obe SR) nedokončila


SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na zápas Slovan - Lincoln

slovan futbal

Na futbalistov Slovana čaká druhý domáci zápas v Konferenčnej lige. Vyhrajte lístky a buďte pri tom naživo.

Po prehre v domácom stretnutí s FC Kodaň a cennej remíze na ihrisku PAOK-u Solún si slovenský majster zmeria sily s gibraltárskym Lincolnom Red Imps.

Duel sa na Tehelnom poli uskutoční vo štvrtok 21. októbra o 21.00. Ak belasí zvíťazia, priblížia sa k postupu zo skupiny.

Ak chcete vidieť priamo z tribúny, či sa im to podarí, zapojte sa do našej súťaže a odpovedzte na jednoduchú otázku. 4 z vás získajú po dve vstupenky na zápas Slovan vs. Lincoln. V hre sú 2× 2 vstupenky na A tribúnu a 2× 2 vstupenky na B tribúnu.

Súťažná otázka:

Koľko bodov dosiaľ nazbierali futbalisti Slovana v Konferenčnej li­ge?

  1. ani jeden
  2. jeden
  3. tri

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6667 v tvare: Pravda (medzera) správna odpoveď A, B alebo C (medzera) vaše meno a priezvisko. Súťaž končí v nedeľu 19. októbra o 23:59. Lístky pre výhercov budú k dispozícii na recepcii vydavateľstva OUR MEDIA SR na Trnavskej ceste 39/A v Bratislave. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky a jeho meno zverejníme v tejto súťaži. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Súťaž bola ukončená. Výhercov budeme kontaktovať.
debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #ME 2021 #Martin Svrček