Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan ma chcel trikrát pobozkať. Vnútorný hlas sa ma opýtal: Čo mám robiť?

Na juhu Španielska pracuje ako učiteľka angličtiny, ale každý rok začiatkom leta vyráža do Francúzska, kde plynule prepne do tohto jazyka a počas slávnostných chvíľ po etapách robí spoločnosť najlepším cyklistom sveta.

30.06.2021 14:44
Tour de France Foto: ,
Slovenský cyklista Peter Sagan na pódiu spoločne so šarmantnými hosteskami.
debata (16)

Sympatická Ana Ortizová Torresová už niekoľko rokov robí hostesku na Tour de France a keď sa na pódiu objaví v zelených šatách, je to znak toho, že nasleduje vyhlásenie najlepšieho pretekára v bodovacej súťaži. A tým bol v nedávnej minulosti najčastejšie Peter Sagan.

„Keď som s ním bola prvýkrát na pódiu, pokúsil sa pobozkať ma trikrát namiesto tradičných dvoch bozkov. Bola som trochu zmätená, vnútorný hlas sa ma pýtal, čo mám robiť? Nakoniec som ho pobozkala aj po tretí raz. Bolo to vtedy len druhýkrát, čo som bola na pódiu na Tour de France,“ skonštatovala Ana Ortizová Torresová v rozhovore pre portál iDnes.cz.

Redaktor českého denníka sympatickej Španielke pripomenul aj situáciu spred niekoľkých rokov z belgických pretekov Okolo Flámska, keď sa Sagan pokúsil o vtip a uštipol hostesku Mayu Leyeovú do zadku. Neskôr sa jej za to ospravedlnil.

„O tom som nevedela, na nás bol na Tour de France vždy milý. Aj to s tým bozkom navyše sme vzali skôr úsmevne. Je však strašné, že také niečo v minulosti urobil. Nesúhlasím s tým. Nie sme jeho objekty. Len súčasť značky, ktorú nosí, ale nemá na ňu čo siahať,“ vyslovila sa Ortizová Torresová.

„Mne sa zatiaľ nestalo, aby sa cyklisti ku mne nesprávali s rešpektom. Občas sa však stane, že sa niekto chce bližšie zoznámiť. Nájdu si ma na neskôr instagrame a napíšu mi,“ priznala.

Francúzsko Cyklistika TdF Tímy Predstavenie Čítajte viac Pohľad ženy: Sagan sa len tak neotvorí. Aj preto ho časť pelotónu neznáša
16 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Ana Ortizová Torresová