Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Kde máš mozgové bunky? Známy búrlivák takmer zostrelil súpera

Volajú ho Boxer. Päste používa pri tréningu boxu, ktorý je jeho obľúbeným doplnkovým športom. V cyklistických špurtoch zase neváha vystrčiť lakte.

29.03.2021 17:33
Italy Giro d'Italia Bouhanni Foto: ,
Nacer Bouhanni.
debata (1)

Nacer Bouhanni nepatrí medzi obľúbených členov pelotónu.

Francúzsky rýchlik má okrem 69 víťazstiev na konte aj viacero diskvalifikácií za nebezpečné manévre v hromadných dojazdoch.

Zatiaľ posledný predviedol na víkendovom podujatí Cholet-Pays de la Loire.

Vo finiši vybočil z línie a Jake Stewart z tímu Groupama-FDJ mal veľké šťastie, že dokázal zabrzdiť a nenapálil to do ochranných bariér.

Pozrite si video:

Nahnevaný súper

Reakcia jury na seba nenechala dlho čakať. Rozhodcovia odobrali Francúzovi tretie miesto a vo výsledkoch ho odsunuli na koniec hlavnej skupiny.

Medzinárodná cyklistická únia označila Bouhanniho manéver za extra nebezpečný a potvrdila, že bude pre neho požadovať dodatočný trest.

odkaz
Peter Sagan, sezóna

„UCI sa rozhodla posunúť incident svojej disciplinárnej komisii. Žiada ďalšie udelenie trestu adekvátnemu nebezpečnému správaniu sa,“ píše sa v stanovisku.

Stewart bol po incidente poriadne nahnevaný a na twitteri napísal:

„Hej, Nacer Bouhanni, spýtal by som sa ťa, čo ťa k tomu viedlo, ale evidentne nemáš žiadne mozgové bunky. Iróniou je, že si mi v cieli povedal, že mi chýba rešpekt. Na videu je vidieť, čo "nemať rešpekt“ znamená."

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Nacer Bouhanni