Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kde máš mozgové bunky? Známy búrlivák takmer zostrelil súpera

Volajú ho Boxer. Päste používa pri tréningu boxu, ktorý je jeho obľúbeným doplnkovým športom. V cyklistických špurtoch zase neváha vystrčiť lakte.

29.03.2021 17:33
Italy Giro d'Italia Bouhanni Foto: ,
Nacer Bouhanni.
debata (1)

Nacer Bouhanni nepatrí medzi obľúbených členov pelotónu.

Francúzsky rýchlik má okrem 69 víťazstiev na konte aj viacero diskvalifikácií za nebezpečné manévre v hromadných dojazdoch.

Zatiaľ posledný predviedol na víkendovom podujatí Cholet-Pays de la Loire.

Vo finiši vybočil z línie a Jake Stewart z tímu Groupama-FDJ mal veľké šťastie, že dokázal zabrzdiť a nenapálil to do ochranných bariér.

Pozrite si video:

Nahnevaný súper

Reakcia jury na seba nenechala dlho čakať. Rozhodcovia odobrali Francúzovi tretie miesto a vo výsledkoch ho odsunuli na koniec hlavnej skupiny.

Medzinárodná cyklistická únia označila Bouhanniho manéver za extra nebezpečný a potvrdila, že bude pre neho požadovať dodatočný trest.

odkaz
Peter Sagan, sezóna

„UCI sa rozhodla posunúť incident svojej disciplinárnej komisii. Žiada ďalšie udelenie trestu adekvátnemu nebezpečnému správaniu sa,“ píše sa v stanovisku.

Stewart bol po incidente poriadne nahnevaný a na twitteri napísal:

„Hej, Nacer Bouhanni, spýtal by som sa ťa, čo ťa k tomu viedlo, ale evidentne nemáš žiadne mozgové bunky. Iróniou je, že si mi v cieli povedal, že mi chýba rešpekt. Na videu je vidieť, čo "nemať rešpekt“ znamená."

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Nacer Bouhanni