Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Všade ste ticho, len na Gire sa sťažujete. Choďte domov, počuli Američania

List, v ktorom manažér amerického tímu Education First Jonathan Vaughters vyzval na predčasný koniec Giro d'Italia, má v Taliansku veľký ohlas.

17.10.2020 10:50
Giro, 5. etapa Foto: ,
Ilustračné foto
debata (4)

Predovšetkým medzi konkurenčnými tímami. Návrh, že podujatie sa má ukončiť po nedeľňajšej 15. etape, sa im vôbec nepáči.

Ozvali sa predovšetkým menšie stajne, pre ktoré je účasť na pretekoch Grand Tour životnou šancou. Talianske druhodivízne tímy Vini Zabú-KTM a Androni-Giocattoli to dali Američanom takpovediac poriadne vyžrať.

„Niektoré tímy sú na Tour de France stále ticho a nikdy sa na nič nesťažujú, ale akonáhle prídu k nám na Giro d'Italia, hneď hľadajú problémy. Vôbec sa mi to nepáči,“ hromžil Luca Scinto z Vini Zabú-KTM.

„Ak sa boja COVIDU.-19 a na Gire sa im nepáči, môžu sa pobaliť a okamžite odísť domov. A nech radšej nejazdia ani na Vueltu,“ doplnil.

K listu Education First sa po piatkovej etape vyjadril aj riaditeľ pretekov Mauro Vegni. „Možno ho písal s pohárom piva na stole namiesto toho, aby bol tu a sledoval svojich pretekárov v akcii,“ kritizoval manažéra, ktorý do Talianska nepricestoval, ale dianie sleduje zo Spojených štátov.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Giro d´Italia 2020 #Education First