Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cyklistický vševed povedal, prečo má Sagan tento rok problém

Peter Sagan ukazuje na Tour de France menej dominantnú tvár, ako po iné roky. Je to dôsledkom pribúdajúceho veku alebo je za tým niečo iné?

14.09.2020 14:32
Johan Bruyneel, Lance Armstrong Foto: ,
Johan Bruyneel a Lance Armstrong.
debata (12)

Odpoveď na túto otázku mohla zaznieť aj v relácii The Move, v ktorej Lance Armstrong spolu so svojim hosťom Georgeom Hincapiem hodnotia deň čo deň každú etapu. Pri slovenskom cyklistovi sa pristavia prakticky v každej časti.

Keď niekdajší americký cyklista s kolumbijskými koreňmi Hincapie rozoberal penalizovanie 30-ročného Žilinčana po súboji s Woutom van Aertom, dotkol sa aj témy jeho slabšej formy na tohtoročnej Stare dáme.

Spolu s Armstrongom majú stále čulé vzťahy s Johanom Bruyneelom, niekdajším športovým riaditeľom US Postal, pod ktorým dlhé roky pretekali. Ten vraj Hincapiemu v telefonáte zo Španielska vysvetlil, kde môže byť Saganov problém. Bruyneel má informáciu, že TdF nie je pre lídra Bory tento rok absolútnou prioritou.

„Lebo dal sľub organizátorom Giro d'Italia. Tam časuje formu. Do Francúzska šiel len preto, aby niekde pretekal. Pre istotu, keby náhodou Giro zrušili. Nad tohtoročnou Tour však nikdy prioritne neuvažoval,“ prezradil Hincapie slová Bruyneela.

Tour de France 2020 Fotogaléria - 65 fotiek Všetky fotky
Tadej Pogačar v žltom drese po skončení 20. etapy.
12 debata chyba
Viac na túto tému: #Johan Bruyneel #Tour de France 2020 #George Hincapie