Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saganov elitný domestik Oss: Peter nás inšpiruje a vytvára pozitívnu energiu

Peter Sagan vyhral tento rok sedem pretekov. Čo majú spoločné? Predovšetkým to, že po boku slovenskej hviezdy bol zakaždým jeho dvorný domestik Daniel Oss.

20.12.2018 13:24
Daniel Oss Foto:
Daniel Oss.
debata (1)

„Tento rok bol vážne skvelý. Páčil sa mi,“ komentoval udalosti posledných 12 mesiacov taliansky pretekár pre portál Cyclingnews.

„Azda najväčšiu radosť som mal z triumfu na Paríž-Roubaix, zeleného dresu na our, či našich prvých spoločných pretekov na Tour Down Under, kde Peter vyhral,“ nadchýnal sa počas prípravy na nasledujúcu sezónu, ktorú Bora-Hansgrohe absolvuje na španielskej Malorke.

Spolupráca Sagan-Oss funguje na jednotku. Je náhoda, že Saganove víťazstvá prišli vždy, keď bol na trati spolus s Ossom? „Možno nie,“ smeje sa skúsený Talian.

A potom dodal vážne. „Chcem dodať, že Peter vyhral, pretože je Peter. Je silný a okolo seba vytvára mnoho pozitívnej energie,“ poznamenal.

Oss pre Cyclingnew priznal, že pred začiatkom sezóny prišiel do Bory práve pre prítomnosť Petra Sagana. Podľa neho Slovák je pre svojich kolegov veľkou nšpiráciou a zároveň zárukou stability tímu.

„Zrejme to je všetko o dôvere. Páči sa mi, že či vyhrá, alebo prehrá, všetko rýchlo hodí za hlavu a sústredí sa na najbližšie preteky. Nie každý to dokáže,“ prezradil Oss.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Raga, @petosagan è dei nostri Guys, Peter is on board #DO #DanielOss #fuckoss

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Oss (@daniel87oss),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Bora-Hansgrohe #Daniel Oss