Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mohol zarábať ako Sagan. Thomas pokračuje v tíme Sky

O Gerainta Thomasa bol po jeho skvelom výkone na Tour de France veľký záujem. Trhali sa o neho tímy a ponúkali mu veľké peniaze. On však zostal verný tímu Sky.

09.09.2018 16:58
Pódium, dresy Foto: ,
Sprava suverén bodovacej súťaže Peter Sagan, víťaz vrchárskej súťaže Julian Alaphilippe, celkový víťaz Tour Geraint Thomas a najlepší jazdec do 25 rokov Pierre-Roger Latour na parížskom pódiu.
debata

Walesana veľmi chceli manažéri novovytvoreného zoskupenia, ktoré vzíde z fúzie BMC Racing s CCC-Sprandi.

Peniaze do BMC napumpuje poľský miliardár a obuvnícky magnát Dariusz Milek. Majiteľ spoločnosti CCC je štvrtý najbohatší človek v krajine s majetkom 1,2 miliardy eur a zároveň veľký fanúšik cyklistiky.

Lídrom pre klasiky bude hviezdny Belgičan Greg Van Avermaet, tímu však zatiaľ chýba elitný jazdec pre podujatia Grand Tours.

Podľa poľských médií Thomasovi núkali plat päť miliónov eur, čo by malo byť na úrovni najlepšie plateného cyklistu svetu Petra Sagana.

Sky však v nedeľu oznámilo, že Thomas predĺžil zmluvu do roku 2021. Podľa The Guardian by mal ročne zarábať štyri milióny eur.

„Celá krajina je na neho hrdá. Neexistuje radostnejšia správa ako tá, že bude u nás jazdiť ďalšie tri roky,“ reagoval šéf tímu Dave Brailford.

debata chyba
Viac na túto tému: #Geraint Thomas #Tím Sky