Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Informáciu potvrdili obaja. Peter Sagan sa rozišiel s manželkou

Peter Sagan šokuje - tentoraz však nie svojím cyklistickým umením. Na Facebooku zverejnil správu, podľa ktorej sa rozišiel so svojou manželkou Katarínou.

18.07.2018 21:58 , aktualizované: 19.07.2018 09:36
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan s manželkou Katarínou.
debata (219)

Informácia sa objavila v stredu večer na jeho oficiálnom facebookovom profile a rovnako o rozchode informovala na sociálnej sieti aj jeho manželka, pričom status následne obletel slovenský mediálny priestor.

„Po dlhom rozhovore sme dospeli k záveru, že by bolo lepšie, ak by sme ako pár skončili. V našich životoch by sme mali pokračovať ako dobrí priatelia,“ vyhlásil na Facebooku.

„Zaľúbili sme sa do seba a dostalo sa nám požehnania v podobe syna Marlona. Katka je dôležitou súčasťou môjho života a skvelá matka. Necítime k sebe nič zlé, iba pôjdeme svojou cestou,“ pokračoval.

„Naším spoločným záujmom zostáva Marlon. Budeme robiť všetko pre to, aby sme mu poskytli starostlivé prostredie pre jeho výchovu a budeme oddanými a milujúcimi rodičmi. Viac to už nebudem komentovať,“ dodal Sagan.

Peter Sagan sa oženil 11. novembra 2015 v rímsko-katolíckom kostole v Dolnom Kubíne. Jeho manželka Katarína je vyštudovaná manažérka, ovláda viaceré cudzie jazyky a v roku 2007 bola finalistkou Miss Universe SR.

Niekoľko sezón bola aj Saganovou osobnou manažérkou – starala sa o jeho reklamné aktivity a sprevádzala ho aj na niektorých pretekoch či sústredeniach.

Syn Marlon sa im narodil vlani v októbri, väčšinu roka žili v Monaku.

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Sagan (@katarina_sagan),

219 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Katarína Sagan