Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brutálny atak v Kolumbii. Sevillovi ukradli bicykel, zlomili mu ruku

Jazdiť na drahom bicykli po hlavnom meste Kolumbie sa nevypláca. Od nedele to už vie aj Oscar Sevilla. Španiel, ktorý už dlhšie žije v Bogote a jazdí tam za lokálny tím Medellin-Inder, sa stal obeťou lúpežného prepadnutia.

20.03.2018 09:55
Basso Sevilla Foto: ,
Oscar Sevilla (vpravo) na archívnej snímke v rozhovore s Talianom Ivanom Bassom.
debata

Druhého muža celkového poradia na Vuelta a Espaňa 2001 prepadli piati muži v nedeľu ráno, keď sa vydal na svoju pravidelnú tréningovú jazdu. Útočníci mu zlomili ruku, ukradli bicykel v hodnote 9500 eur, helmu i okuliare. Sevilla sa musí podrobiť operácii a čaká ho pauza.

„Keď ho zbili a okradli, bicykel naložili do pripraveného taxíka, ktorý ich čakal za rohom. Oscar je veľmi nahnevaný. Má zlomené zápästie, ktoré sa bude liečiť dlhší čas. Žiaľ, takéto veci sa dejú v Bogote na dennom poriadku,“ uviedla Sevillova manželka Ivone pre rozhlasovú stanicu Caracol Radio.

Podľa denníka El Tiempo, za prvých osem mesiac minulého roka ukradli v Bogote 1583 bicyklov. Polícia v Bogote sa však tentoraz vyznamenala. Sevillov výrazne modrý bicykel našla po 33 hodinách od incidentu, cenným úlovkov sa muži zákona pochválili aj na sociálnych sieťach.

debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Oscar Sevilla #Vuelta a Espaňa