Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Peter Sagan sa stal otcom! Uhádnete, aké meno dostal jeho syn?

Trojnásobný majster sveta v cyklistických pretekoch s hromadným štartom Peter Sagan (27) sa stal otcom. Jeho manželka Katarína (28) priviedla na svet syna, rodičia mu dali meno Marlon.

25.10.2017 18:49
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan so zlatou medailou z MS v Bergene.
debata (107)

„Naša rodina sa dnes rozrástla! S Katkou sme veľmi šťastní, že vám môžeme oznámiť narodenie Marlona. Náš syn aj Katka sú v poriadku,“ skonštatoval Sagan prostredníctvom sociálnych sietí.

Katarína Saganová rodila v Monaku. O tom, že prominentný pár čaká svojho prvého potomka, oznámili manželia 20. júna tohto roku. Malý Marlon sa narodil takmer po dvoch rokoch od svadby Saganovcov, ktorá sa uskutočnila 11. novembra 2015.

Správa o narodení dieťaťa spôsobila v rodine nadšenie. Pre Katkiných rodičov to je prvé vnúča. "Keď sme sa to dozvedeli, bolo to krásne, dojímavé a príjemné. Čakali sme na to dlho a o to viac si to užívame,“ opísala svoje pocity ešte pred pôrodom Katkina mama Iveta Smolková, cituje je ju cas.sk.

Peter Sagan po dovŕšení majstrovského zlatého hetriku v septembri na svetovom šampionáte v nórskom Bergene ukončil sezónu s vysvetlením, že chce byť so svojou manželkou pred pôrodom aj počas neho.

Z rovnakého dôvodu sa nezúčastnil na utorkovom galavečere UCI v čínskom Kuej-lin, kde vyhlasovali najlepších cyklistov roka 2017.

Sagan ako majster sveta sa prítomným prihovoril aspoň na diaľku, že ďakuje za podporu. Svoju neúčasť vysvetlil radostným očakávaním, ktoré sa čoskoro naplnilo.

107 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #potomok #Bora-Hansgrohe #Marlon Sagan