Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Čo napísali konkurenti? Peter, si najlepší. Slovenská párty bude jedno peklo

Marcel Kittel (nemecký cyklista): "Nuž, Peter je najlepší. Oslavná párty Slovákov bude jedno peklo. Gratulujem k tretiemu titulu za sebou."

24.09.2017 22:44
Peter Sagan, Alexander Kristoff, Michael Matthews Foto:
Peter Sagan (v strede) so zlatou medailou, vľavo strieborný Nór Alexander Kristoff, vpravo bronzový Austrálčan Michael Matthews.
debata (4)

Marcel Kittel (nemecký cyklista): „Nuž, Peter je najlepší. Oslavná párty Slovákov bude jedno peklo. Gratulujem k tretiemu titulu za sebou.“

Ben Swift (britský cyklista, piaty v nedeľňajších pretekoch): „Sagan bol neuveriteľný. Všetci sme sa pokúšali o čo najlepšiu pozíciu, ale on to spravil skvele.“

Chris Boardman (britský niekdajší olympijský šampión): „Bol to absolútne neuveriteľný kúsok v podaní Sagana. Krásne sa zvrtol 300 metrov pred cieľom a nádherne si našiel svoj priestor. Jeho kvalita sa nezaprie, stále sa ešte zlepšuje.“

Bauke Mollema (holandský cyklista): Vedeli sme, že to nebude jednoduché, ale urobili sme, čo bolo v našich silách. Peťo, si legenda.

Michal Kwiatkowski (poľský cyklista): Nebol to dobrý deň ale vďaka tímovej podpore som bol dlho v hre o dobrý výsledok. Som sklamaný, ale Bergen je už história. Peter Sagan do nej už vošiel.

Matt Goss (austrálsky cyklista): Neuveriteľný stroj. Gratulujem Peter Sagan.

Fernando Gavíria (kolumbijský cyklista): Najlepší zo všetkých zvíťazil. Nie nadarmo bol doposiaľ dvojnásobný a teraz už trojnásobný svetový šampión. Gratulujem Peter Sagan.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Bergen 2017