Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Thomas ponúka dres, v ktorom spadol. Bude potrebovať vyprať, vtipkuje

Britský cyklista Geraint Thomas sa v pondelok už s humorom vrátil k svojmu hrozivému pádu na Tour de France, po ktorom sa pre neho účinkovanie v slávnych pretekoch skončilo.

10.07.2017 12:16
debata

Na sociálnych sieťach ponúka záujemcom dres, v ktorom si v nedeľňajšej kráľovskej etape v zjazde zlomil kľúčnu kosť a musel odstúpiť z druhého miesta priebežného poradia.

„Dres na predaj… nosený len raz. Stav nie je 100 %, má mierne známky opotrebovania. Asi bude potrebovať vyprať,“ napísal Walesan na Instagrame k snímke roztrhaného dresu, ktorý odfotil zavesený v sprievodnom vozidle.

Pomocník obhajcu titulu a aktuálneho lídra Tour Chrisa Frooma z tímu Sky musel odstúpiť po páde na klzkej ceste pri zjazde z Col de la Biche približne 100 km pred cieľom nedeľňajšej 9. etapy.

Geraint Thomas po tvrdom páde v 9. etape Tour de France

V záverečnom zjazde z Mont du Chat mal zase ťažkú nehodu Austrálčan Richie Porte, ktorý navyše zrazil Daniela Martina. Porte si tiež zlomil kľúčnu kosť a navyše panvu, Ír etapu dokončil a po pondelkovom voľnom dni by mal obhajovať šieste miesto v celkovom poradí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Geraint Thomas #Tour de France 2017