Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saxo Bank už nebude sponzorovať tím Sagana a spol.

Profesionálny cyklistický tím Tinkoff-Saxo, za ktorý jazdí aj slovenský čerstvý majster sveta Peter Sagan, v budúcej sezóne definitívne nebude niesť v názve meno dánskej investičnej banky Saxo Bank. Spoločnosť to oznámila vo štvrtkovom oficiálnom stanovisku.

15.10.2015 14:22
Peter Sagan, Juraj Sagan Foto: ,
Bratia Saganovci z tímu Tinkoff-Saxo, vľavo Juraj a vpravo Peter.
debata (1)

„Bolo pre nás cťou pracovať s tímom počas uplynulých ôsmych sezón a sme nesmierne hrdí na mnohé úspechy, ktoré sme spolu počas toho obdobia dosiahli. Radi by sme poďakovali súčasnému tímu, ako aj všetkým jeho predchádzajúcim hrdinom, od Bjarneho Riisa cez Alberta Contadora, Petra Sagana, bratov Schleckovcov, Fabiana Cancellaru, Carlosa Sastra k Mattimu Breschelovi, Chrisovi Ankerovi Sörensensovi a mnohým ďalším jazdcom, ktorých vášeň a integrita podporovali tím a tým aj našu sponzorskú značku v Dánsku, ako aj globálne. Predovšetkým by sme sa radi poďakovali Olegovi Tiňkovovi, súčasnému vlastníkovi tímu a ďalej manažmentu tímu Tinkoff-Saxo za partnerstvo. Tešíme sa na spoločný záver tejto sezóny. Cyklistika bude mať vždy špeciálne miesto v našich srdciach a prajeme tímu, aby pokračoval v doterajších úspechoch,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Saxo Bank.

Tím sa v budúcom roku bude volať jednoducho Tinkoff. Okrem Petra Sagana v zoskupení pôsobia aj ďalší slovenskí jazdci: jeho brat Juraj, Michael Kolář a najnovšie sa hovorí už aj o majstrovi Európy do 23 rokov Erikovi Baškovi.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #saxo bank #Oleg Tinkov #Tinkoff-Saxo