Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kreuziger odškodnenie žiadať nechce, Saxo vysvetlenie áno

Roman Kreuziger neplánuje žiadať odškodnenie od Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) za posledné dva roky, žalobu však zvažuje podať tím Tinkoff-Saxo.

08.06.2015 10:42
Roman Kreuziger Foto: ,
Roman Kreuziger.
debata

Minulý piatok prišlo v kauze k nečakanému obratu a UCI spoločne so Svetovou antidopingovou agentúrou (WADA) stiahli všetky obvinenia voči českému jazdcovi na Športovom arbitrážnom súde v Lausanne. Až dovtedy požadovali za nezrovnalosti v jeho biologickom pase štvorročný dištanc a pokutu 770-tisíc eur.

Podľa UCI, ktorá vlani pred Tour de France Kreuzigera aj dočasne suspendovala, sa objavili v prípade nové, bližšie nešpecifikované okolnosti.

Kým 29-ročný cyklista si želá pokoj zbraniam, vedenie tímu Tinkoff-Saxo chce počuť od UCI vysvetlenie, čo je za náhlou zmenou postoja.

„Máme dostatok času si všetko prejsť, existuje aj táto možnosť. Preskúmame všetky okolnosti. Uvidíme, ako sa ku všetkému postaví UCI. Nebude nám stačiť vysvetlenie, že je všetko uzavreté a poďme ďalej. UCI by mala jasne vysvetliť, čo sa stalo,“ uviedol pre cyclingnews.com manažér tímu Tinkoff-Saxo Stefano Feltrin.

Správu zverejnil web cyclingnews.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tinkoff-Saxo #Roman Kreuziger