Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Diváci pískali, jeho najbližší súper zo Slovenska ho bránil. Vémola sa na výhru natrápil, o opasok zabojuje v Bratislave

Po prehre s krajanom Patrikom Kinclom sa Karlos Vémola vrátil na víťaznú vlnu, no súper ho potrápil.

30.07.2023 06:47
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola s Lucasom Alsinom.
debata (1)

Český bojovník na turnaji Oktagon 45 v pražskej Štvanici zdolal Argentínčana Lucasa Alsinu na body trikrát 30:26 a 8. októbra ho v Bratislave čaká boj o titulový opasok v poloťažkej váhe proti Slovákovi Pavlovi Langerovi.

stefanbazsoofficial 1670963996 4 Čítajte aj Krutá rana pre slovenského bojovníka MMA: Prišiel o obe nohy aj časť lebky

Prvé kolo prinieslo očakávaný scenár s dominanciou Vémolu na zemi, no v druhom sa Juhoameričanovi podarilo dostať českú hviezdu do pasívnej pozície. Tá však v treťom kole stavila na svoj tradičný takedown a aj napriek únave si udržala Alsinu pod sebou.

Na Vémolovu adresu sa z tribún ozval piskot a bučanie, čomu víťaz duelu rozumel: „Ďakujem tým, ktorí tlieskali, ale chápem aj tých, čo bučali. Čakali ste rýchly koniec, ale ten frajer nie je taký zlý, ako o ňom písali médiá.“

Karlos Vémola Čítajte aj Vémola si poriadne zavaril. Priznal sa k nelegálnej činnosti, hrozia mu tri roky basy

Do klietky vstúpil jeho októbrový súper Langer.

„Karlos ukázal, že bojuje vtedy, keď mu to nesadne. Ľudia by nemali zabúdať na to, kto je Karlos Vémola, nemali by naňho pískať, nezaslúži si to, robí to pre vás. Stále je to matador scény. Tréneri sa snažia odovzdať, čo vedia. Skúsime urobiť, čo len pôjde. Fanúšikov môžem pozvať na kvalitný galavečer, som pripravený na všetko,“ vyhlásil košický rodák.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Galavečer sa uskutoční na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. „Ďakujem za jeho reč. Keď s ním chcem zápasiť, musím niečo zlepšiť,“ reagoval Vémola.

V klietke sa po dlhšom čase predstavil aj Ivan Buchinger, ktorý zdolal Francúza Aboubakara Tounkara knokautom v 2. kole a pripísal si 40. víťazstvo v profesionálnej kariére.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V súboji o titul v perovej váhe si Belgičan Losen Keita nešťastne poranil nohu a opasok obhájil Gruzínec Mate Sanikidze. Pre Keitu išlo o prvú prehru v profikariére.

Fanúšikovia videli v Prahe dva MMA turnaje v dvoch dňoch. Slovák Samuel „Pirát“ Krištofič prehral s Poliakom Robertom Bryczkom v zápase o šampióna Patrika Kincla. Titul v bantamovej váhe si zaistil Brazílčan Felipe Lima.

Česká MMA bojovníčka Veronika Zajícová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Má devätnásť rokov, za sebou vážnou autonehodu,...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Buchinger #Oktagon #Karlos Vémola