Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pár dní po zápase a hviezdu UFC by ste na ulici nespoznali. Zle dopadneš, obávajú sa fanúšikovia

Paddy Pimblett zatiaľ v UFC nepoznal pocit porážky. Otázniky vyvolávajú jeho životospráva a drastické zmeny váhy. Fanúšikovia sa obávajú o jeho zdravie.

07.01.2024 17:54
744218867 Foto:
Paddy Pimblett zatiaľ v UFC nenašiel premožiteľa.
debata

Naposledy porazil Tonyho Fergusona na akcii UFC 296, no už 17 dní po zápase by ho človek nespoznal, za ten čas neuveriteľne pribral.

Dvadsaťdeväťročný Angličan je známy svojou bláznivou povahou a silným liverpoolskym prízvukom. Mimo zápasov si na disciplínu veľmi nepotrpí, čo má za následok obrovský nárast váhy.

Je pozoruhodné, ako vždy dokáže zhodiť na požadovaných 70 kilogramov.

Jeho fanúšikovia sa obávajú, že jeho rapídne zhadzovanie váhy a následné priberanie sa podpíšu nielen na jeho kariére, ale i zdraví.

Liverpoolsky rodák sa k tomu vyjadril v roku 2022. "Už nikdy sa nechcem vrátiť na hmotnosť 95 kíl. Keď som zdolal Leavitta a Vargasa, trochu som sa opustil počas pobytu v Amerike. V jednej chvíli som vážil 95 kíl.

Odteraz už nechcem prekročiť hranicu 86 kilogramov. Moji tréneri sa na tom asi dobre zabávajú a neveria, že to dodržím, ale budem sa snažiť, aby som znova nevyzeral ako delová guľa."

Tréneri to odhadli bezchybne, podľa aktuálnych fotiek sa Paddy opäť poriadne zaokrúhlil. Čas ukáže, akú daň si na bojovníkovi vyžiada jeho svojský životný štýl.

Krása a sila. Americký futbal v spodnej bielizni Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Svaly, odvaha, ženská krása, spodná bielizeň...
debata chyba
Viac na túto tému: #životospráva #hmotnosť #Bojovník #UFC #Paddy Pimblett