Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vulgárny McGregor hromží na vraha zo Slovenska: Hnusný parazit, zbytočný človek!

Aj keď už ho fanúšikovia v klietke dlhšie nevideli, v rodnom Írsku stále patrí medzi najpopulárnejších športovcov. Ale aj tvrdým chlapom, akým Conor McGregor bezpochyby je, otriasol prípad v jeho krajine, ktorý má, žiaľ, aj slovenskú stopu.

21.11.2023 16:52
McGregor UFC MMA Foto:
Conor McGregor na vážení pred podujatím UFC 229 v októbri 2018.
debata (17)

Jozef Puška, 33-ročný prisťahovalec zo Slovenska do Írska, dostal minulý týždeň doživotie za vraždu mladej írskej učiteľky. Zločin spáchal vlani a nielen na „zelenom“ ostrove vyvolal veľké rozhorčenie a hnev.

„Beštia zo Slovenska“, ako vraha volajú írske médiá, žil v krajine desať rokov. Väčšinu času nepracoval, poberal podporu a ďalšie benefity.

Učiteľka základnej školy a hudobníčka Ashling Murphyová (23) bola zavraždená vlani v januári, keď si bola zabehať pozdĺž kanála neďaleko mesta Tullamore v strednom Írsku.

Puška na začiatku procesu vraždu poprel a vyhlásil sa za nevinného. O jeho vine však jednohlasne rozhodla 12-členná porota zložená z deviatich mužov a troch žien.

Počas súdneho procesu si porota vypočula otrasné detaily. Puška uštedril Murpyhovej 11 bodných rán do oblasti krku, ktoré spôsobili akútnu stratu krvi a zástavu srdca. Šokujúca vražda sa odohrala za bieleho dňa.

pricházka Čítajte viac Procházka neuspel, brazílsky indián ho skolil nečakanou bombou. Česi hromžia na rozhodcu

Prípad rezonoval aj v susednej Británii, kde v rovnakom čase došlo k sérii vrážd, ktoré upriamili pozornosť na násilie páchané na ženách.

Portál Irish Mirror informoval, že Pušku držia vo väznici na samotke, pretože mu hrozí atak zo strany spoluväzňov. O finálnej väznici, kde strávi doživotie, sa ešte nerozhodlo.

Jeho právnici sa ho snažia zachrániť tým, že Puška by mal ísť do „miernejšej“ väznice, ktorá je určená pre sexuálnych útočníkov. Argumentujú tým, že pred rokmi bol na Slovensku odsúdený za sexuálny atak na maloletú. „Nešiel za to do väzenia, dostal len podmienku,“ píše spomínaný zdroj.

Conor McGregor s boxerkou Ebanie Bridgesovou. Foto: instagram.com
9 bridges Conor McGregor s boxerkou Ebanie Bridgesovou.

Prípad zavraždenej mladej učiteľky rozčúlil aj Conora McGregora. Bývalý dvojdivízny šampión UFC si uľavil na sociálnej sieti a nešetril vulgarizmami.

„Ohavný, pohŕdaniahodný, zbytočný človek! Hnusný parazit, ktorý využíval systém. Hanba írskej vláde, že dovolí, aby sa k nám dostalo aj toto. Toto je chyba politikov a my už máme dosť!,“ napísal McGregor v príspevku, ktorý medzičasom zmazal.

Írsky bojovník stál naposledy v octagone v roku 2021, keď dvakrát prehral s Dustinom Poirierom. Kľúčovou pre jeho kariéru bola prehra s Chabibom Nurmagomedovom, ktorú utrpel v októbri 2018.

Excentrický Ír však nestráda, svoje športové úspechy a charizmu dokázal speňažiť a patrí medzi najlepšie zarábajúcich športovcov na svete.

Jeho hlavným príjmom bol predaj značky írskej blended whisky „Proper No. Twelve“, ktorú McGregor vytvoril a vlastnil. Predajom získal 600 miliónov dolárov.

Legenda MMA Conor McGregor Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Conor McGregor a ruský prezident Vladimir Putin...
17 debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #vražda #Conor McGregor #Jozef Puška