Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Česku a Európe je veľa zženštilých mužov. Výrok bojovníka MMA sa stal virálnym

Najlepší český MMA zápasník Jiří Procházka sa stal hlavnou postavou nového amerického virálu. Na tlačovej konferencii v New Yorku pred súbojom s Alexom Pereirom vyhlásil, že Česi a Európania by potrebovali vidieť súboj naozajstných chlapov.

09.11.2023 16:21
Jiří Procházka Foto:
Jiří Procházka s opaskom za víťazstvo v šampionáte UFC.
debata (3)

V luxusnom hoteli Marriott Marquis si za stôl sadala jedna hviezda MMA za druhou a trpezlivo odpovedali na otázky novinárov pred sobotňajším podujatím UFC 295 v slávnej Madison Square Garden.

Procházka bol v dobrej nálade, vtipkoval, pred odpoveďami sa často zamyslel, aby po anglicky správne vyjadril svoje myšlienky. Nakoniec sa mu podarilo vytvoriť aj nové slovíčko: Pussymans – v preklade zženštilý.

Čech práve odpovedal na otázku, či by po víťazstva rád organizoval historicky druhý turnaj UFC v Česku. Po prvýkrát sa tam podujatia uskutočnila vo februári 2019. Procházka v tom čase pôsobil v japonskej súťaži Rizin, kde sa stal šampiónom.

O návratu UFC sa špekuluje dlhodobo, väčšinu plánov však zastavila pandémia covidu. Praha by ale mohla byť lákadlom. V strede Európy, prvý turnaj bol navyše vypredaný a s českým šampiónom v akcii by bol v hre veľký potenciál.

„Jasné, rozhodne. Bolo by to skvelá príležitosť ukázať, že v Češku a Európe je veľa fanúšikov, ktorí majú radi MMA,“ začal odpovedať Procházka.

Potom pokračoval: „My to v Európe potrebujeme. Sme trochu… V tejto dobe je v Európe veľa "pussymans“, skonštatoval. V preklade zženštilých mužov.

Collage Maker-31-Oct-2023-05-18-PM-8575 Čítajte viac Chce byť profi bojovníčkou. Mladá Češka zvláda modeling, MMA aj bežné zamestnanie

„Ako to mám povedať v dobrom? Musím to povedať takto, pretože je to pravda. Potrebujeme sledovať naozajstné bitky. Výnimočnú silu muža stojaceho proti mužovi. Aby sme boli v našich životoch plní,“ prekvapil Procházka.

Jeho vyhlásenie okamžite zdieľalo napríklad najväčšie médium zameraná na bojové športy – MMA Junkie a v posledných hodinách sa stalo najmä v zámorí virálnym. Prevažne sa jeho slová označovali za úsmevné.

Česká hviezda MMA Karlos Vémola s manželkou Lelou Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Milovaný i nenávidený. Karlos Vémola patrí...
3 debata chyba