Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gény nezaprie. Vnukovi legendárneho Muhammada Aliho stačilo 45 sekúnd

Vnuk boxerskej ikony Muhammada Aliho zažil fenomenálny debut v súboji MMA. 24-ročný Biaggio Ali Walsh strávil pri premiére v súboji organizácie PFL iba 45 sekúnd.

27.11.2022 10:20
Biaggio Ali Walsh Foto:
Biaggio Ali Walsh po víťazstve nad Tomom Glaesserom na podujatí PFL Championship 2022.
debata

Ali Walsh sa predstavil na podujatí v New Yorku, ktoré slúži ako predpríprava na pôsobenie v profesionálnej súťaži UFC.

Mladý Američan zasypal súpera sériou úderov, ktorú ukončil dokonalým direktom. Mnohí si hneď spomenuli na kúsky jeho starého otca Muhammada Aliho. Pozrite si víťazný debut jeho vnuka:

Mladý Ali Walsh sa začal venovať zmiešaným bojovým umeniam len nedávno, predtým bol hviezdou amerického futbalu na strednej škole.

Niet pochýb o tom, že gény starého otca a marketingový potenciál ho predurčujú k tomu, aby sa možno už na budúci rok predstavil v stretnutí UFC.

V jednom z rozhovorov po septembrovom podpise zmluvy s PFL Ali Walsh priznal, že Muhammad Ali mal na jeho športový život obrovský vplyv a bol dlho zdrojom jeho inšpirácie.

234467758 Čítajte viac Tragédia vo svete boxu. Zomrel bývalý majster sveta, mal 37 rokov

Legendárny Ali zomrel v roku 2016 vo veku 74 rokov. Dlhé roky bojoval s Parkinsonovou chorobou a je považovaný za najlepšieho športovca všetkých čias.

Jeho vnuk Ali Walsh nie je jediným z rodiny, ktorý sa vydal po jeho stopách vo svete bojových športov. Dcéra Laila Aliová boxovala v rokoch 1999 až 2007 a dosiahla bilanciu 24 víťazstiev – 0 prehier. O dva roky mladší brat Aliho Walsha Nico má v profesionálnom ringu bilanciu 6 – 0.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Muhammad Ali #MMA #Biaggio Ali Walsh