Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Fabriq MMA live stream - živý prenos a kurzy MMA

Kde sledovať live stream Fabriq MMA a kto je favoritom turnaja novej MMA organizácie ktorá vstupuje na Slovenskú scénu. Za vznikom stojí trnavský Spartakus Fight Gym a Attila Végh. Cieľom je vytvoriť priestor na zápasenie nielen pre profesionálnych bojovníkov ale aj tých amatérskych. Fabriq MMA program bude zložený zo zápasov mladých talentovaných bojovníkov. Okrem nich sa objavia aj elitný zápasníci, ktorých už fanúšikovia MMA dobre poznajú. Historický prvý Fabriq MMA live stream môžete sledovať 5. novembra 2022 od 17:00 z Mestskej športovej haly v Trnave. Živý prenos ponúka Fortuna, ktorá je hlavným partnerom organizácie. Pozrieme sa na Fabriq MMA kurzy a na favoritov jednotlivých zápasov. Pre nové registrácie je možné využiť Fortuna promo kód v tvare BIGBONUS pre získanie vstupnej ponuky.

03.11.2022 13:22
debata

Spustiť živý prenos

Fabriq MMA live stream zdarma

Fabriq MMA live stream – kde sledovať živý prenos

Fabriq MMA live stream bude poskytovať partner organizácie Fortuna. Stačí splniť jednoduché podmienky. Uzatvoriť za posledný týždeň aspoň jednu stávku a mať kladný zostatok na svojom hráčskom konte. Fabriq MMA live stream cez Fortunu nie je jediná platforma kde sledovať živý prenos. MMA jednička v Česku a na Slovensku je Oktagon, ktorý spolupracuje s Fabriq MMA. Okrem toho, že zápasníci Oktagonu sa budú objavovať na turnajoch Fabriqu, tak bude možné sledovať live stream aj cez Oktagon TV. Jedná sa o PPV (pay-per-view) platformu na ktorej si živý prenos kúpite za 9.99€.

Spustiť živý prenos

Fabriq mma živý prenos

Vstupenky Fabriq MMA

Ak chcete sledovať turnaj naživo. Vstupenky Fabriq MMA si môžete zakúpiť prostredníctvom Ticketportal.sk. Či už budete 5. novembra od 17: 00 sledovať živý prenos doma v pohodlí, alebo vymeníte live stream za priamu účasť naživo v hale, určite neoľutujete. Pre tých ktorý si vstupenku kúpili pripomíname, že došlo k zmene začiatku turnaja. Pôvodný čas začiatku 18:00 bol zmenený na 17:00. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na recepcii v SFG. Mená ako Karol Ryšavý, Gábor Boráros či Roman Paulus sú zárukou skvelých zápasov. Okrem nich sa predstavia ďalšie dve desiatky zápasníkov, takže je sa načo tešiť. Kompletný program a kurzovú ponuku nájdete ďalej v článku.

Vstupenky Fabriq MMA

Fabriq MMA kurzy

Fabriq MMA kurzy nechýbajú ako spestrenie pre tipujúcich ani z turnaja Fabriq MMA 1. Domáci bojovníci SFG sú vo väčšine zápasov jasný favoriti stávkových kancelárií. Na profesionálne zápasy má Fortuna rozšírenú kurzovú ponuku. Dá sa preto tipovať aj na spôsob ukončenia zápasu, prípadne ako dlho bude zápas trvať. Kurzy na víťazov v jednotlivých zápasoch nájdete v priloženej tabuľke.

Fabriq MMA kurzy
Zápas turnaja Fabriq MMA 1 Kurz Fortuna
Karol Ryšavý vs Kirill Medvedovski 1.06 vs 7.58
Gábor Boráros vs Robert Oganesyan 1.08 vs 6.70
Roman Paulus vs Magomed Kadimagomed 1.18 vs 4.40
Denis Farkaš vs Denis Gondžala 1.28 vs 3.40
Branislav Zuzák vs Nikola Zlatev 1.35 vs 2.99
Daniel Hromek vs Piotr Golon 1.33 vs 3.09
Tomáš Cigánik vs Tiep Cai Xuan 1.25 vs 3.63
Filip Linek vs Michal Garaj 1.12 vs 5.48
Samuel Karas vs Sven Dolezal 1.50 vs 2.45
Lukáš Eliáš vs Adrián Ľaš 1.30 vs 3.27
Samir Smaali vs Marek Koštak 4.13 vs 1.20
Samuel Sido vs Pavol Bíroš 1.65 vs 2.13
Bernadett Ďuranová vs Alexandra Stašáková 2.22 vs 1.60

Fabriq MMA program

Fabriq MMA program zápasov je veľmi bohatý. Vypísaných je až 15 zápasov. Prvé tri zápasy sú free prelims amatérske zápasy, ktoré môžete sledovať zdarma ako live stream. Prelims karta bude pokračovať ďalšími štyrmi amatérskymi zápasmi. V hlavnej karte uvidia diváci len profesionálne zápasy a vyvrcholením programu je hlavný zápas večera v ktorom sa stretne Karol Ryšavý a Kirill Medvedovski. Špecifikom celej karty je, že v každom zápase uvidíme bojovníka zo Spartakus Fight Gymu. Celý program zápasov aj s plánovaným začiatkom jednotlivých zápasov vám prikladáme v tabuľke.

Program Fabriq MMA
Zápas Fabriq MMA 1 (5.11.2022) Zápas karty Plánovaný začiatok
Karol Ryšavý vs Kirill Medvedovski Hlavný zápas 22:00
Gábor Boráros vs Robert Oganesyan Hlavná karta 21:40
Roman Paulus vs Magomed Kadimagomed Hlavná karta 21:20
Denis Farkaš vs Denis Gondžala Hlavná karta 20:40
Branislav Zuzák vs Nikola Zlatev Hlavná karta 20:20
Daniel Hromek vs Piotr Golon Hlavná karta 20:00
Tomáš Cigánik vs Tiep Cai Xuan Hlavná karta 19:40
Filip Linek vs Michal Garaj Prelims 19:20
Samuel Karas vs Sven Dolezal Prelims 19:00
Lukáš Eliáš vs Adrián Ľaš Prelims 18:40
Samir Smaali vs Marek Koštak Prelims 18:20
Samuel Sido vs Pavol Bíroš Free prelims 17:40
Bernadett Ďuranová vs Alexandra Stašáková Free prelims 17:20

Okrem hlavného zápasu bude veľmi pútať pozornosť aj zápas Gábora Borárosa. “Beast” sa vracia po viac ako roku do klietky, počas ktorého mal viacero zdravotných problémov. V zápase s Oganesyanom chce zastaviť sériu prehier a znovu sa vrátiť na víťaznú vlnu. Podľa redakcie istavkovekance­larie.sk jednoznačne vyhrá Boráros. Počet zahájených kôl bude menej ako 1.5.

Zápas Ryšavý vs Medvedovski

Zápas Ryšavý vs Medvedovski je hlavný duel celého turnaja. Karol Ryšavý je trojka ľahkej váhy Oktagonu a pôvodne sa mal predstaviť v zápase s Mateuszom Legierskim, ktorý je bývalý Oktagon šampión. Pre zranenie nemohol nastúpiť a nahradil ho Paata Tschapelia. Situácia sa zopakovala aj s Tschapeliou a ďalšou náhradou je Kirill Medvedovski. Ten má zápasovú bilanciu 12:11 ale z posledných sedem zápasov prehral šesť a aktuálne má štyri prehry v rade. Naopak Ryšavý má dve výhry v rade a veľmi pozitívne skóre 11:4.

Zápas Ryšavý vs Medvedovski

TIP REDAKCIE: Počet zahájených kôl menej ako 1.5

Medvedovski ťahá sériu štyroch prehier a všetky na TKO v prvom kole. Ryšavý vie od úvodu vyvinúť tlak na súpera a zápas rýchlo ukončiť. Preto radíme využiť veľmi výhodný kurz na to, že zápas sa do druhého kola nedostane. Fortuna navyše pre nových hráčov pripravila bonus 30€ free bet. Môžete tak staviť bez rizika straty vkladu.

Zápas Boráros vs Oganesyan

Gábor “Beast” Boráros je jedna z najväčších domácich hviezd MMA a v zápase Boráros vs Oganesyan fanúšikovia čakajú jeho víťazný návrat. A že ho “Beast” potrebuje. Boráros prehral tri zápasy v rade, ale treba pripomenúť, že sa jednalo o veľmi náročných súperov. Navyše už rok nemal zápas pre zranenia a zvyšuje sa tak očakávanie na jeho návrat. Jeho súper Oganesyan nepatrí medzi najkvalitnejších súperov. Tento Grék má bilanciu 8:10 a ani jedna jeho výhra sa nezrodila proti bojovníkovi s pozitívnym skóre. Ak “Beast” v zápase nič nepodcení a bude sa riadiť pokynmi zo svojho rohu, tak sa neočakáva nič iné ako jeho výhra.

MMA zápas Boráros vs Oganesyan

TIP REDAKCIE: Počet zahájených kôl menej ako 1.5

Oganesyan videl druhé kolo v zápase len trikrát v kariére. Až šestnásť jeho zápasov sa skončilo v tom prvom. Veríme, že Boráros vyhrá, ale veľmi nízky kurz na jeho výhru nás neláka. S ponukou od Fortuny na Risk free bet 30€ preto radíme využiť kurz na počet kôl.

Prize money

Tuzemské MMA organizácie nezverejňujú prize money pre bojovníkov. V zahraničí je zverejňovať platy bežný štandard a tieto informácie sú často spájané aj ako lákadlo pre získanie zaujímavých zápasníkov. V sumáre ale platia rovnaké pravidlá. Začínajúci bojovník začína na najmenšej čiastke. Tá sa postupne zdvíha na základe počtu zápasov, zápasového skóre, marketingového potenciálu či športových výkonov. Fabriq MMA je začínajúca organizácia a na karte sú zaradené amatérske a profesionálne zápasy. Rozdiel v prize money medzi amatérom a zápasníkmi typu Ryšavý a Boráros bude obrovský.

Často kladené otázky

Kde sledovať live stream Fabriq MMA?

Live stream Fabriq MMA môžete zadarmo sledovať prostredníctnom Fortuna TV. Je možné si zakúpiť aj PPV a live stream sledovať cez Oktagon TV.

Kedy a kde sa koná Fabriq MMA 1?

Fabriq MMA 1 sa koná 5. novembra 2022 v Mestskej športovej hale v Trnave. Začiatok podujatia je o 17:00

Kto bude zápasiť na Fabriq MMA?

Na Fabriq MMA budú profesionálne a amatérske zápasy. Na turnajoch Fabriq MMA sa budú objavovať aj známe mená z Oktagonu. Teraz sa predstaví napríklad Karol ryšavý, Gábor Boráros, Roman Paulus či Branislav Zuzák.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

debata chyba