Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmena súpera i miesta. Klein nastúpi v UFC už o týždeň

Všetko je inak. Pred mesiacom sme informovali, že Ľudovít Klein sa v najslávnejšej MMA organizácii sveta stretne s Ignaciom Bahamondesom. Duel sa mal uskutočniť v Dallase koncom júla.

15.07.2022 16:17
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mayerson Loyal (@mayersonloyal)

Slovenskému zápasníkovi sa však pre Čiľanove problémy s vízami zmenil súper i termín piateho zápasu v UFC. Budúcu sobotu 23. júla nastúpi v súboji ľahkej váhy v Londýne proti Walesanovi Masonovi Jonesovi. Pôjde o galavečer UFC Figt Night 208 v O2 Arene.

Do UFC sa muž s prezývkou Drak presunul zo série Cage Warriors, kde získal dva tituly, čo sa pred ním podarilo len Conorovi McGregorovi. Mal na konte 10 víťazstiev (až na jeden duel všetky z Cage Warriors), neprehral ani raz.

Ľudovít Klein Čítajte aj Umlčal pochybovačov. Klein zvládol mimoriadne dôležitý súboj v UFC

V najvyššej lige následne nastúpil vlani na tri súboje. V prvom prehral na body, v druhom pichol súperovi do oka a zápas nemal výsledok, v treťom zdolal v októbri minulého roka na body Američana Davida Onamu.

Novozámčan Klein v marci vyrovnal bilanciu v UFC na dve víťazstvá a dve prehry. Na turnaji UFC 272 v Las Vegas zdolal Američana Devonta Smitha na body. Išlo o Kleinovo 18. profesionálne víťazstvo, neuspel štyrikrát.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Ľudovít Klein #Ignacio Bahamondes #Mason Jones