Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Zdvihák a tvár na podlahe. Holyfieldovho syna brutálne sknokautoval elektrikár

Kráča v otcových šľapajach, no sobotňajší duel nedopadol podľa jeho predstáv. Syn legendárneho amerického boxera Evandera Holyfielda Evan utrpel prvú prehru v profesionálnej kariére. V Los Angeles ho zdolal krajan Jurmain McDonald.

15.05.2022 21:04
Evan Holyfield Foto:
Evan Holyfield.
debata

Syn niekdajšieho majstra sveta v ťažkej váhe a veľký favorit súboja si od roku 2019 držal bilanciu 9:0 (z toho šesť knokautov).

Portál talkSPORT upozornil na zaujímavosť. Premožiteľ Holyfielda juniora pracuje ako elektrikár, na kariéru v ringu sa preto nemôže naplno sústrediť a trénuje len sporadicky.

McDonald napriek tomu predviedol v 2. kole perfektný zdvihák, ktorým sknokautoval 24-ročného protivníka. Ten sa zložil na podlahu a aj keď sa o pár sekúnd snažil postaviť na nohy, rozhodca mu to neumožnil.

Pozrite si video:

„Holyfield s tým spočiatku nebol spokojný, ale keď si pozrie opakované zábery, pravdepodobne sa nebude sťažovať,“ napísala uvedená stránka. Víťaz si vylepšil bilanciu na 7:5 (z toho tri knokauty).

Zdolaný boxer McDonaldovi po zápase férovo pogratuloval. „Nachytal ma dobrým úderom. Skutoční šampióni sa však nevzdávajú a pokračujú vo svojej ceste. Som späť v telocvični,“ napísal na sociálnej sieti.

Najlepší boxeri ťažkej váhy v histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Vladimir Kličko (Ukrajina, kariéra 1996 -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Evander Holyfield #Evan Holyfield