Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat šampióna. Végh vyzve českú hviezdu

Od pamätného triumfu v Zápase storočia, kde za 127 sekúnd vybavil po knokaute Karlosa Vémolu, ubehli už viac ako dva roky. Teraz sa Attila Végh vracia do akcie, ale javiskom nebude jeho obľúbená klietka.

25.12.2021 21:45
Végh Kincl Foto:
Attila Végh a Patrik Kincl sa stretnú v boxerskom ringu.
debata

Šampión organizácie Bellator mal pôvodne v boxerskom súboji vyzvať Emanuela Newtona, s ktorým sa dvakrát stretol podľa pravidiel MMA (obaja po jednej výhre na body), ale Američan mal pozitívny test a Brna nemohol vycestovať.

Na poslednú chvíľu zaskočil Patrik Kincl.

Vémola Végh Pirát Čítajte viac Vémola vycúval zo súboja, uviedol jasný dôvod. Čo na to Pirát?

Česká hviezda MMA, ktorá bojovala v poľskej KSW, predtým v XFN a teraz v Oktagone, kde nastúpi na budúci rok na titulový zápas proti Samuelovi „Pirátovi“ Krištofičovi.

Predtým si však nasadí väčšie rukavice a vyzve federálnu legendu MMA.

„Aj s plným bruchom od rezňov a bez čistej boxerskej prípravy, je to ponuka zápasu, ktorý som jednoducho nemohol odmietnuť. Už sa pár dní sa dozviem, či to bol dobrý nápad… Ale jedno už viem teraz, keby som do toho nešiel, ľutovali by som,“ napísal Kincl na sociálnej sieti.

Brychta Jan Fight Nights Bratislava Deák Čítajte viac Dorástol mi rozum, narodila sa mi dcéra. Mal by som sa správať inak

Na boxerskom galavečeri Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční 27. decembra v Brne, sa predstaví aj Pirát, ktorý vyzve domáceho veterána Alexa Cvernu.

Pre viacerých fanúšikov bude vrcholom večera súboj medzi raperom Rytmusom a slovenským MMA bojovníkom Gáborom Borárosom.

Slovenská hviezda MMA Attila Végh Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Attila Végh.
debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Attila Végh #Patrik Kincl