Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Američan mu nasadil anakondu. Klein prehral ďalší zápas v UFC

Ľudovítovi Kleinovi sa nepodarilo odčiniť májovú prehru v najprestížnejšej MMA organizácii sveta.

17.10.2021 01:57
debata (5)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa UFC Español (@ufcespanol)

Na turnaji UFC Fight Night 195 v Las Vegas podľahol v zápase perovej váhy Američanovi Nateovi Landwehrovi v 3. kole na submisiu (technikou anaconda choke).

Klein vstúpil do najlepšej svetovej ligy bojových umení ako prvý bojovník spod Tatier koncom septembra minulého roka víťazstvom za 76 sekúnd nad Novozélanďanom Shaneom Youngom, v máji padol na body s Američanom Michaelom Trizanom.

klein mma Čítajte viac Druhú prehru Ľudovíta Kleina v UFC sme sledovali ONLINE

Na ďalšieho zápasníka z USA sa mu nepodarilo nájsť recept. Po vyrovnanom prvom kole patrilo druhé Landwherovi, ktorý svoju prevahu ozdobil v treťom – submisiou na podlahe. Klein „odklepal“ v čase 2:22.

Slovákovi sa skomplikovala situácia pri boji o novú zmluvu. Pôvodná znela na štyri zápasy.

„Mrzí ma to, ľudia. Neskôr sa vyjadrím viac k zápasu. Ďakujem tým, čo mi fandili a fandia aj naďalej a stoja pri mne,“ napísal Klein na instagrame. V angličtine doplnil, že sa vráti silnejší.

Martin Buday Čítajte viac Druhý Slovák v UFC! Buday naložil Američanovi a splnil si sen

Debut v UFC by si mal v budúcom roku odkrútiť ďalší Slovák Martin Buday, ktorý si tento týždeň vybojoval kontrakt po triumfe v dueli tzv. Dana White's Contender Series, neoficiálnej kvalifikácii do najslávnejšej MMA ligy sveta.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
5 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Ľudovít Klein #Nate Landwehr