Bizarnosť z Ruska. Rozhodca uspal bojovníka po knokaute a usmiaty odkráčal

Môže bojovníka v klietke vyradiť súper a následne aj rozhodca? Na nedávnom podujatí MMA v Rusku sa ukázalo, že sa to dá.

18.08.2021 22:16
debata (6)
Chabib Nurmagomedov Čítajte viac Návrat kráľa Chabiba. Nie však do klietky, ale na futbalové ihrisko

Bizarnému momentu predchádzal presný pravý hák, po ktorom sa jeden zo zápasníkov ocitol na zemi. Po následnej spŕške úderov musel zakročiť rozhodca.

Zápas ukončil a sotva čakal, že jeho úloha bude pokračovať.

Zatiaľ čo víťaz duelu oslavoval, zdolaný a zjavne dezorientovaný protivník sa zavesil na arbitra a zrejme nepochopil, že je po všetkom.

Nie je vylúčené, že reagoval inštinktívne. V každom prípade rozhodcu pritlačil na klietku.

SR Thajský box IFMA Chochlíková bronz Dukla Čítajte viac Rozhodol kop do hlavy. Slovenka oslavuje titul majsterky sveta

Ako píše portál RT.com, ten svojho času absolvoval viacero lekcií brazílskeho džiu-džicu a z arzenálu vytiahol jeden z chvatov.

Tesnou gilotínou bojovníka pred pribehnutím jeho tímu uspal a s úsmevom odkráčal. Okrem knokautu tak nešťastník za 15 sekúnd zažil dve ukončenia.

„Za jednu noc bilancia 0:2. A pritom bojoval, akoby od toho závisel jeho život,“ znela jedna z fanúšikovských reakcií na twitteri.

Pozrite si video:

6 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #MMA
Čítajte Pravdu bez reklamy

Svižnejší web a články bez rušenia. Žiadne reklamy iba za 1,50 € mesačne.

Pravda bez reklamy